Saker Vatten copy

Rörmokare i Upplands Väsby

Ska du göra ett stort och omfattande stambyte i din fastighet eller vill du kanske ha hjälp med VVS i samband med din lägenhetsrenovering? Då har du kommit helt rätt. Vår VVS-firma är experter på vatten, avlopp och ventilation och arbetar lokalt i området kring Upplands Väsby, Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen. Vi löser avloppsproblem och erbjuder underhåll i hus, villor, radhus, lägenheter, flerbostadshus, industriella lokaler, butiker, kommersiella fastigheter, skolor, sjukhus och mycket mer. Kontakta oss idag för en gratis offert!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är VVS-firman som erbjuder helhetslösningar inom renovering av badrum, WC, tvättstuga m.m.

Renovera Rör & Stambyten

Vi utför rörrenovering och utför stambyten i privatkunder, företag, BRF:er & fastighetsägare.

Värmesystem & VVS-Service

Tack vare vår långa erfarenhet och ordentliga utbildning kan vi ta oss an alla typer av projekt och arbeten.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma kring Upplands Väsby?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll & Kungsängen.

Rörmokaren i Upplands Väsby

För oss är det naturligtvis viktigt att du känner dig trygg när vi ska utföra ett arbete i din fastighet, ditt hem eller på ditt företag. Detta är något som vi säkerställer genom att se till att alla rörmokare har en lång och gedigen utbildning bakom sig och att de har full koll på rådande branschregler.

Kundgaranti för din trygghet

Vi har även inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Alltid kostnadsfria prisförslag

Att lösa ett enklare stopp i avloppet eller installera en ny blandare i köket är sällan speciellt kostsamt, men har du en tydlig renoveringsbudget att förhålla dig till kan kostnaden vara mycket avgörande. Därför erbjuder vi alltid gratis offerter till alla våra kundgrupper och detta oavsett om det är ett stort eller litet jobb som du vill ha hjälp med. När du ringer till oss och berättar vad du vill ha börjar våra trevliga rörmokare jobba på ditt prisförslag direkt. Om det är ett större jobb ser vi gärna att vi först kan komma ut på ett personligt platsbesök där vi får titta närmare på förutsättningarna och samtidigt lära känna dig bättre.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?