Rörmokare i Upplands Väsby

Ska du göra ett stort och omfattande stambyte i din fastighet eller vill du kanske ha hjälp med VVS i samband med din lägenhetsrenovering? Då har du kommit helt rätt. Vår VVS-firma är experter på vatten, avlopp och ventilation och arbetar lokalt i området kring Upplands Väsby, Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen. Vi löser avloppsproblem och erbjuder underhåll i hus, villor, radhus, lägenheter, flerbostadshus, industriella lokaler, butiker, kommersiella fastigheter, skolor, sjukhus och mycket mer. Kontakta oss idag för en gratis offert!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är VVS-firman som erbjuder helhetslösningar inom renovering av badrum, WC, tvättstuga m.m.

Renovera Rör & Stambyten

Vi utför rörrenovering och utför stambyten i privatkunder, företag, BRF:er & fastighetsägare.

Värmesystem & VVS-Service

Tack vare vår långa erfarenhet och ordentliga utbildning kan vi ta oss an alla typer av projekt och arbeten.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!


  Certfierade

  Auktoriserade hantverkare

  100% Nöjda Kunder

  Vi erbjuder bra lösningar

  ROT-Avdrag

  Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

  Söker ni en VVS-Firma kring Upplands Väsby? Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll & Kungsängen.

  Rörmokaren i Upplands Väsby

  För oss är det naturligtvis viktigt att du känner dig trygg när vi ska utföra ett arbete i din fastighet, ditt hem eller på ditt företag. Detta är något som vi säkerställer genom att se till att alla rörmokare har en lång och gedigen utbildning bakom sig och att de har full koll på rådande branschregler.

  Kundgaranti för din trygghet

  Vi har även inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

  Alltid kostnadsfria prisförslag

  Att lösa ett enklare stopp i avloppet eller installera en ny blandare i köket är sällan speciellt kostsamt, men har du en tydlig renoveringsbudget att förhålla dig till kan kostnaden vara mycket avgörande. Därför erbjuder vi alltid gratis offerter till alla våra kundgrupper och detta oavsett om det är ett stort eller litet jobb som du vill ha hjälp med. När du ringer till oss och berättar vad du vill ha börjar våra trevliga rörmokare jobba på ditt prisförslag direkt. Om det är ett större jobb ser vi gärna att vi först kan komma ut på ett personligt platsbesök där vi får titta närmare på förutsättningarna och samtidigt lära känna dig bättre.

  Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Vanliga frågor Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

   Hur fungerar ROT-avdraget?

   Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

   Erbjuder ni nöjd-kund-garanti?

   Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

   Vilka fastigheter renoverar ni?

   Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.