Installera enskilt avlopp & reningsverk i Stockholm

Att installera ett enskilt avlopp är tyvärr ingenting som gemene man fixar på egen hand. Marken behöver grävas upp, förberedelser behöver göras och reningsverk ska installeras. Allt som allt kräver arbetet särskild expertis som du hittar hos oss – din lokala VVS-firma i Stockholm. Våra pålitliga rörmokare garanterar dig en smidig och trevlig kundupplevelse.

Vi finns här för dig i vått och torrt med trekammarbrunn & slamavskiljare

Eftersom avloppsinstallation är ett tämligen komplicerat arbete är du som är intresserad av våra tjänster välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi välkomnar alla frågor och bidrar gärna med rådgivning likaväl som att erbjuda gratis kostnadsförslag. Våra tjänster inom avloppsinstallationen innefattar:

  • Installation av trekammarbrunn/slamavskiljare
  • Installation av minireningsverk
  • Felsökning av befintliga system


Vi utför primärt installationer av enskilda avlopp på:

  • Villor
  • Sommarstugor
  • Småhus

All kompetens hos en VVS-firma

Oavsett om du behöver hjälp med att felsöka ditt befintliga avlopp eller installera ett helt nytt avlopp har vi all kompetens du kan behöva. Om du anlitar oss för jobbet kan vi garantera att allt blir rätt gjort och att du kommer få en serviceupplevelse du sent kommer glömma. Vi lämnar inget projekt förrän du som kund känner att dina behov är mötta.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?