Saker Vatten copy

Byta element till vattenburet system radiatorer i Stockholm

Vi hjälper kunder i Stockholm med omnejd med alla typer av vattenburna värmesystem. Detta inkluderar renoveringar, reparationer, byten av enskilda komponenter samt installationer. Vi kan erbjuda en lösning där vi hjälper dig med dina element till fastpris.

Professionellt utförda byten av element

Att byta element i ett vattenburet system innefattar ett flertal olika arbetsmoment. Först och främst ska vattencirkualtionen stängas av och därefter ska varje element stängas av. Till sist tömmer man det element som ska bytas på vatten. Detta är en förenkling och för att slippa oförutsedda händelser är det därför enklast att anlita ett proffs.

Allt inom vattenburna värmesystem i Stockholm med omnejd

Våra kunder finns i och runt Stockholm i bland annat Älvsjö, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta och Trångsund. Vi jobbar med vattenburna värmesystem i fastigheter som hyreshus, villor, sommarstugor, kontorsfastigheter och många andra.

Hör av dig för att få hjälp med dina element

Har dina element börjat föra oväsen? Eller har de börjat få sämre effekt? Du kan kontakta oss för att få hjälp med alla tänkbara problem kring vattenburna element. Du kan vara säker på att jobbet utförs av skickliga och certifierade VVS-experter. Först ordnar vi förstås så att du får en gratis offert.

Oskar Johan copy

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?