Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin, vitvaror i Stockholm

Vi gör det enkelt att byta diskmaskin och andra vitvaror. Som en komplett VVS-firma kan vi hjälpa dig inte bara med byte och installation utan också med rådgivning kring olika varumärken och varianter inom vitvaror. Du kan med andra ord beställa din nya maskin genom oss och få totalkostnaden samlad på en faktura.

Går det att få ROT-avdrag för byten av vitvaror?

Ja, om du är privatkund som vill ha hjälp med installationer eller byten i din bostad så kan du få ROT-avdrag på arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av på kostnaden för de produkter du vill att vi ska installera.

Enkla byten av vitvaror i hela Stockholmsområdet

Vi installerar och byter vitvaror åt kunder över hela Stockholm inklusive Älta, Tyresö, Enskede, Mälarhöjden och Hägersten. Kunderna vi jobbat för med de här tjänsterna inkluderar företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Kontakta oss så pratar vi om ditt projekt

Vill du ha hjälp att hitta en bra diskmaskin eller tvättmaskin? Vill du höja standarden i din tvättstuga? Eller har du ett renoveringsprojekt som väntar? Hör av dig till oss så går vi igenom allt detta och återkopplar till dig med ett gratis kostnadsförslag.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?