Renovera rörledningar & avloppsrör i Stockholm

Återkommande stopp, sviktande vattentryck, slitna rör och så vidare är alla tecken på att det kan vara dags att renovera avloppssystemet. Vi renoverar avloppsstammar genom att byta ut slitna rör och komponenter, men utför också så kallad relining. Vi är ett serviceinriktat och tryggt alternativ för alla dina behov inom VVS- och rörtjänster.

Relining – ett kostnadseffektivt sätt att förnya avloppsstammar

Relining kallas även för rörinfodring. Den sistnämnda termen beskriver ganska exakt vad det handlar om. De gamla rörens insida kläs nämligen med en plastfilm vilket i praktiken förnyar rörsystem utan att några delar behöver bytas ut. Avloppsstammen blir på så sätt som nytt ur ett funktionellt perspektiv.

Din professionella VVS-entreprenör i Stockholm

Vår erfarenhet omfattar utförda uppdrag åt olika kundgrupper så som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner. Vi välkomnar kunder från Saltsjö-Boo, Gustavsberg, Mälarhöjden, Fruängen, Enskede och andra orter och områden i Stockholms närhet.

Ta kontakt med oss för att få en gratis offert

Vad får du betala för en relining? Det är många faktorer som avgör det, och innan vi ger dig ett exakt pris vill vi ta en titt på rörsystemet i din fastighet. Boka oss redan idag för en undersökning så ger vi dig ett gratis kostnadsförslag.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?