Saker Vatten copy

Stambyte & Stamrenovering i Stockholm

När en avloppsstam har så många år på nacken och har blivit så sliten att den är dags att byta ut då finns vi där för att hjälpa. Stambyten behöver i många fall utföras med ungefär 60 års mellanrum, men den exakta siffran kan förstås variera.

Stambyte eller stamrenovering?

Om du i slutändan behöver ett stambyte eller en stamrenovering går inte att avgöra utan att vi först utför en noggrann undersökning av avloppsstammen. Här är det värt att nämna att du kan boka oss för en kostnadsfri besiktning, om det är så att du misstänker att det finns behov av ett byte eller en renovering. När vi är klara med besiktningen sammanfattar vi resultatet i en offert som du får utan kostnad.

En expert på avloppsstammar för alla typer av kunder i Stockholmstrakten

Vi utför stambyten och renoveringar åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag i Älvsjö, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta, Trångsund och andra orter i Stockholms närområde.

Hör av dig till oss redan idag – få en kostnadsfri offert

Kontakta oss så sätter vi bollen i rullning för stambytet eller renoveringen. Om du väljer att gå vidare med oss tar vi hand om resten och ser till att projektet flyter på så bra det bara går.

Oskar Johan copy

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?