Renovera våtrum, badrum, WC och tvättstuga runt Stockholm

Anlita ett VVS-företag med byggkompetens nästa gång du vill renovera ett våtrum. Fördelarna är många. Du slipper anlita separata firmor för att ta hand om bygge och VVS-tjänster. Detta gör inte bara att det blir enklare för dig utan du kommer också att spara pengar.

All byggkompetens som behövs för våtrum i toppskick

Vi snickrar, kaklar, installerar WC, badkar, dusch, blandare och så vidare. Allt för att landa i resultat som du garanterat kommer vara nöjd med. Självklart får du nöjd kundgaranti. Alla typer av våtrumsrenoveringar ger dessutom rätt till ROT-avdrag om det är så att renoveringen sker i din bostad. Din totalkostnad för renoveringen kan då bli upp till 50 000 kronor lägre.

Renoveringar av våtrum i hela Stockholmsområdet

Vi har renoverat badrum, tvättstugor och andra våtrum åt privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i bland annat Gamla Stan, Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo och Älvsjö. Med andra ord jobbar vi i Stockholm med omnejd.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Berätta för oss hur dina önskemål för bastu, badrum eller något annat våtrum ser ut så ger vi dig en offert helt utan kostnad. Du kan räkna med att vi återkopplar till dig inom 48 timmar.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?