Stamspolning & Spola avlopp med högtrycksspolning i Stockholm

Regelbunden stamspolning är en förutsättning för att en fastighets avlopp ska fungera korrekt. Det är också ett sätt att få rörsystemet att hålla längre. Vi hjälper dig med detta och ser till att din avloppstam håller sig i gott skick.

Förebygg stopp och andra problem med avloppet

Regelbunden stamspolning är ett sätt att förebygga stopp i avloppet och andra problem som riskerar att bli kostsamma. När vi utför stamspolning gör vi det med skonsamma metoder som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt, helt utan kemikalier. För att säkerställa att spolningen i sig inte orsakar några stopp spolar vi alltid en fastighet från botten och upp. Detta för att undvika att bortspolade sediment blockerar rörsystemet.

Vi ser till att avlopp fungerar som de ska i hela Stockholmsområdet

Vi erbjuder stamspolning, stamrenoveringar, avloppsrensning och många andra tjänster inom VVS åt kunder i till exempel Tallkrogen, Nacka, Hägersten, Midsommarkransen och Mälarhöjden.

Vi ser till att dina rör är i gott skick

Kontakta oss och schemalägg en underhållsspolning. Du kan självklart även kontakta oss om du har ett akut stopp så ser vi till att vara på plats så snabbt vi kan. Oavsett ditt ärende får du förstås först en kostnadsfri offert.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?