Saker Vatten copy

Stopp i avlopp & avloppsrensning i Stockholm

Har du drabbats av akut stopp i avloppet? Då vill du naturligtvis få hjälp så fort som möjligt. Vi står redo att rycka ut med vår spolningsbil till i kunder i Stockholm med omnejd.

Stamspolning eller mekanisk avloppsrensning

Det spelar ingen roll vad som orsakat stoppet i avloppet, vi kommer att kunna fixa det. I de flesta fall fungerar det utmärkt att utföra en stamspolning där man med spolar bort stoppen med högtrycksvatten. Ibland behövs dock mekanisk avloppsrensning, där vi manuellt behöver avlägsna stoppet.

Redo för snabba utryckningar i Stockholmstrakten

Vi rycker ut så snabbt vi kan till kunder i bland annat Kungsängen, Bro, Enköping, Tullinge, Ekerö och andra orter och områden i och runt Stockholm.

Rörfilmning för att upptäcka fel

Ibland uppkommer stopp på grund av något fel. För att upptäcka dessa använder vi oss av så kallad rörfilmning, där vi filmar rörsystemets insida. Detta kan vara aktuellt om det är så att din fastighet drabbats av återkommande stopp.

Hör av dig till oss om du har problem med avloppet

Om du behöver hjälp akut rekommenderar vi att du ringer till oss. För andra ärenden, till exempel bokning av underhållsspolning kan du även skriva. Oavsett om ärendet är akut eller inte ger vi dig ett offertförslag utan kostnad.

Oskar Johan copy

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?