Saker Vatten copy

Byta värmeväxlare i Stockholm

Var det mer än 20 år sedan någon såg över värmeväxlaren i ditt hem? Vi kan hjälpa dig med byten och installationer av värmeväxlare i orter som Norrmalm, Södermalm eller Östermalm. Om du har en gammal trotjänare till värmeväxlare i ditt hem kan det vara dags att låta den gå i pension. Boka oss för en kostnadsfri besiktning.

Vi hjälper dig med byte och installation av värmeväxlare

Vad tjänar du på att byta värmeväxlare? I vissa fall är potentialen för förbättringar väldigt stor, särskilt om du har en värmeväxlare som har några år på nacken. En värmeväxlare har en uppskattad brukstid på runt 20 år. Inte minst kan en ny värmeväxlare skapa ett mycket behagligare inomhusklimat.

Du kan använda ROT-avdraget när vi byter värmeväxlare i din bostad

Våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdraget om du anlitar oss för att byta eller installera värmeväxlare i din bostad. Använd ROT-avdraget och sänk kostnaden för vårt arbete. Du hittar mer information om ROT-avdraget hos Skatteverket.

Kontakta oss för din värmeväxlare

Behöver du hjälp med installation och byte av värmeväxlare någonstans i Stockholmstrakten. Vi arbetar i exempelvis Vasastan, Gamla Stan och Kungsholmen. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Oskar Johan copy

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?