Brunnsborrning & installera bergvärme i Stockholm

Behöver du hjälp med att borra en brunn eller installera bergvärme? Vi är VVS-företaget som hjälper dig som vill installera bergvärme, hela vägen från borrning till installation av värmecentralen. Detsamma för dig som vill utföra brunnsborrning.

Du får ett fast pris innan vi startar arbetet

Vad det kostar att borra en brunn eller installera bergvärme beror på hur djupt vi måste borra. I det här avseendet är vi noggranna med att undersöka förutsättningarna grundligt innan vi sätter igång. Detta för att vi ska kunna ge dig som kund en exakt prisuppgift innan arbetet startar. Om du tar oss till hjälp garanterar vi att du inte får några obehagliga överraskningar sett till din kostnad.

Brunnsborrning och installation av bergvärme över hela Stockholmsområdet

Vi har koll på markförutsättningarna över hela Stockholmstrakten. Som VVS-firma är vi verksamma i bland annat Globen, Blåsut, Enskede, Tallkrogen och Nacka. Vårt kundunderlag inbegriper bland annat privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Kontakta oss – vi hjälper dig

Du kan kontakta oss och prata om brunnsborrning eller installation av bergvärme och allt däromkring. När vi vet hur dina förutsättningar ser ut kan vi inom kort återkoppla till dig med en gratis offert.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?