Saker Vatten copy

Installera eller byta varmvattenberedare i Stockholm

Precis som alla andra apparater i hemmet eller fastigheten behöver varmvattenberedare förr eller senare bytas ut. Fördelen med detta är att nyare varianter både är effektivare och mer energisnåla. Om du märkt att tillgången på varmvatten börjat sina, eller att vattentemperaturen skiftar godtyckligt då kan det vara dags att byta varmvattenberedare.

Vi byter till exempel:

  • Förrådsberedare
  • Ackumulatortank
  • Värmepumpsvarmvattenberedare (varmvattenberedare med inbyggd värmepump)
  • Genomströmningsberedare


Du kan använda ROT-avdraget vid byte av varmvattenberedare

Om du anlitar oss för att byta din varmvattenberedare så kan din totalkostnad sänkas med ROT-avdraget. Detta gäller om du vill ha hjälp med att byta varmvattenberedare, eller någon annan VVS-tjänst, i din bostad. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år.

Ditt Stockholmsbaserade VVS-företag

Vi byter varmvattenberedare och utför andra VVS-tjänster åt kunder i Djursholm, Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och andra orter nära och inklusive Stockholm.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi byter varmvattenberedare till fast pris. För att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder så ingår allt när vi byter. Det innefattar till exempel att vi monterar ned och tar hand om den gamla varmvattenberedaren. Ring eller skriv till oss för att få prisuppgifter. Berätta vilken typ av varmvattenberedare det rör sig om och vad för typ av fastighet. Väl mött!

Oskar Johan copy

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?