Saker Vatten copy

Byta vattenutkastare & trädgårdskran i Stockholm

Gamla trädgårdskranar har en tendens att frysa sönder under årets kallaste månader. Anlita oss för ett byte så ser vi till att du får ett modernt och frostsäkert alternativ så du inte behöver göra uppehåll i dina trädgårdssysslor fram emot vårkanten.

Vi är specialister inom VVS

Som VVS-firma är våra viktigaste målsättningar att dels göra det så enkelt som möjligt för våra kunder, dels alltid leverera resultat av högsta kvalitet. Trädgårdskranar byter vi mot fastpris, och vi kan även hjälpa dig med att ta fram en trädgårdskran av hög kvalitet från ett pålitligt kvalitetsmärke.

Du kan kontakta oss för att få hjälp med VVS över hela Stockholm

Vi utför VVS-tjänster av olika slag åt kunder i Tumba, Tullinge, Ekerö, Stenhamra, Färingsö och andra orter och områden i Stockholmstrakten.

Vad koster ett byte av trädgårdskran?

Det beror på. Först och främst vilken typ av trädgårdskran du vill ha, därefter om vi behöver byta ut några andra komponenter för att den ska passa. Enklast får du reda på din exakta kostnad genom att du hör av dig till oss och berättar hur förutsättningarna ser ut för just dig. Att prata med oss kostar såklart ingenting, utöver lite av din tid såklart. Välkommen!

Oskar Johan copy

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?