Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Stockholm

Vill du snabbt och enkelt få hjälp med att byta toalettstol, golvbrunn eller takdusch? Vi är VVS-företaget för dig som vill att det ska vara enkelt att lyckas med renoveringsprojektet. När det gäller installationer genomför vi både stora och små uppdrag, såväl enskilda byten som byten i lägenhetsbestånd.

Kan jag få ROT-avdrag för era tjänster?

Ja, under förutsättning att du anlitar oss för privat räkning och att installationen du vill genomföra sker i ditt hem. Observera att avdraget täcker arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av för produkterna du vill ha hjälp med. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år.

Heltäckande lösningar inom VVS i Stockholm med omnejd

Vi hjälper kunder med olika tjänster inom VVS i bland annat Huddinge, Haninge, Trångsund, Nynäshamn och Södertälje. Vår erfarenhet omfattar både små och stora projekt åt bland annat bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner.

Hjälp från start till mål

Vad vill du ha hjälp att installera? Kontakta oss och berätta. Det är också värt att nämna att vi kan hjälpa dig inhandla de produkter du vill ha hjälp med. Vi har koll på vilka de bästa leverantörerna är och kan säkerställa att du får högsta kvalitet både på delarna och utförandet av installationen.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?