Byte rörledningar & bilning Avloppsrör i Stockholm

I samband med renoveringsprojekt eller rörläckor kan man behöva hjälp med bilning. Då är vi rätt företag att kontakta eftersom vi både borrar i betong och renoverar och reparerar rörsystem. Byte av rörledningar och bilning är tjänster som ger rätt till ROT-avdrag.

Vi har kompetensen som krävs

Hos oss jobbar ett gäng mycket kunniga rörmokare som även har kompetens inom bilning. Detta gör det enkelt för dig som till exempel planerar ett större renoveringsprojekt. Du behöver inte anlita en firma som sköter bilningen och en annan som tar hand om bytet av rörledningar. Detta blir dessutom billigare för dig som kund då arbetet samordnas på ett betydligt bättre sätt.

Ska du renovera eller har drabbats av en läcka någonstans i Stockholm?

De kunder vi jobbar för finns över hela Stockholmstrakten i bland annat Huddinge, Slakthusområdet, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden och Skärmarbrink. Vi hjälper till vid både stora och små projekt och våra kunder inkluderar allt från bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för hjälp med renoveringen eller läckan

Hör av dig till oss så planerar vi hur ditt projekt kan utföras på ett effektivt vis. Innan du anlitar oss ser vi förstås till att du får en gratis offert.

Oskar & Johan
Projektledare

08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?