Saker Vatten copy

Rörmokare i Nacka & Saltsjö-Boo

Det finns många saker som är viktiga att tänka på när du ska anlita en rörmokare för första gången. Du behöver se till att du väljer en firma som har utbildad personal och som låter dina behov och förutsättningar vara grunden till valet av metod och lösning. Med vår VVS-firma kan du alltid känna att du är i trygga händer. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi, ansvarsförsäkring vid eventuella olyckor och en mycket bra kundgaranti som garanterar att du är tillfredsställd. Vi är även registrerade för F-skatt så att du kan använda dig av ROT-avdraget för lägre kostnader.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Letar du efter en professionell och serviceorienterad rörmokare runt Nacka?

Rörrenovering & Stambyten

Alla våra arbeten avslutas med en besiktning av en opartisk fackman, för att du ska känna dig helt trygg!

Värmesystem & VVS-Service

15 års erfarenhet av rörmokeri för alla kundgrupper!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Behöver ni en VVS-Firma runt Nacka & Saltsjö-Boo?

Våra rörmontörer arbetar i bl.a. Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, m.m.

En VVS-firma nära dig i Nacka

Om det är något som vi är riktigt duktiga på så är det att arbeta med vatten och avlopp. Därför vill vi kunna hjälpa så många människor i Stockholmsområdet som möjligt. Vi är dock även måna om att erbjuda flexibilitet och bästa service. Därför arbetar vi mest lokalt i området kring Nacka, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö och Jarlaberg. Vill du veta mer om våra tjänster eller beställa en offert är du välkommen att höra av dig till oss!

VVS och rörmokeri för alla fastighetstyper

Vi har inte bara kunskapen som krävs för att hjälpa kunder inom alla kundgrupper utan vi kan också ta oss an avloppsproblem och reparationer i alla typer av fastigheter. Genom åren har vi bland annat arbetat med villor, radhus, fritidshus och sommarstugor, men också kommersiella fastigheter, flerbostadshus, industrilokaler, butiker, restauranger, kyrkor, skolor och mycket mer. Vi ser till att hitta den bästa lösningen på just dina problem och påbörjar sedan arbetet på den dag och tid som passar dig. Hos oss är det du som står i fokus.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?