Saker Vatten copy

Rörmokare i Liljeholmen & Gröndal

Det finns flera anledningar till varför du kan vara i behov av en duktig och kompetent rörmokare i Liljeholmen och Gröndal. En rörmokare kan hjälpa dig när du har fått avloppsproblem eller när du vill lägga nya rör för vatten och avlopp. Vi har många års erfarenhet av branschen och säkerställer att du får ett resultat som du kan vara stolt över. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal, så ser vi till att börja arbeta på ditt projekt så snabbt som möjligt. Naturligtvis har du alltid rätt att beställa en kostnadsfri offert innan vi drar igång så att du kan planera din budget mycket bättre.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vår firma gör det möjligt för privatpersoner, fastighetsägare och företag att anlita oss för hela projektet.

Rörrenovering & Stambyten

Med våra lokala rörmokare i Liljeholmen blir det enkelt för dig att få fina och välfungerande rör & stammar!

Värmesystem & VVS-Service

Vi lyssnar till dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Behöver ni en VVS-Firma runt Liljeholmen & Gröndal?

Våra Rörmokare arbetar i bl.a. Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Ekensberg, Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten, Midsommarkransen m.m.

Lokal rörmokare i Gröndal med omnejd

Vi är en rörmokarfirma som riktar sig till alla kundgrupper. Det innebär att vi hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare med avlopp och vattenledningar. Du hittar oss i Gröndal, Liljeholmen, Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen och Ekensberg, samt i Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Hägerstensåsen, Liseberg, Hökmossen och Mälarhöjden. Med oss är inget jobb för stort eller för litet och vi säkerställer ett fackmannamässigt resultat varje gång.

ROT-avdrag för rörmokeri i ditt hem

Med vår rörfirma kan du vara säker på att du alltid får den bästa servicen från början till slut. Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet jobb du vill ha hjälp med eftersom alla våra kunder är precis lika värda. När du anlitar oss som privatperson har du dock en hel del fördelar. Du kommer t.ex. att kunna använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader för arbetet. ROT-avdraget ger dig 30 % reducering på arbetskostnaden när vi lägger nya rör, reparerar redan befintliga rör eller gör en stamrenovering i hela ditt hem. Hör av dig så berättar vi mer!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?