Rörmokare i Järfälla & Jakobsberg

Är du företagare, fastighetsägare eller privatperson och behöver hjälp med vatten och avlopp? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi är en lokal VVS-firma med duktiga rörmokare i Järfälla, Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Jakobsberg, Upplands Bro och Upplands Väsby. Med över 15 års erfarenhet av branschen kan vi hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten inom renovering, service, nybyggnation och ombyggnation. För oss är inget jobb för stort eller för litet!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Våra kompetenta och noggranna rörmokare står alltid redo att hjälpa dig när du vill anlita oss för VVS i Stockholm.

Rörrenovering & Stambyten

Vi garanterar att du får ett slutresultat som du kan känna dig stolt över och som är fackmannamässigt utfört.

Värmesystem & VVS-Service

Vi har mångårig erfarenhet av branschen och hjälper till med VVS inför renovering, ombyggnation och nybyggnation.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Behöver ni ett VVS-Företag runt Järfälla & Jakobsberg?

Vi erbjuder VVS-arbeten i bl.a. Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Jakobsberg, Upplands Bro och Upplands Väsby

Totalentreprenad med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper

För att vi ska kunna erbjuda dig bästa service har vi valt att erbjuda totalentreprenad i egen regi. Vi har ett mycket stort och bra kontaktnät av duktiga och kompetenta hantverkare inom alla yrkesgrupper vilket innebär att vi kan erbjuda dig målare, snickare, golvläggare, elektriker och rörmokare med expertis inom just ditt område. Vi kan t.ex. se till att hela din renovering hanteras av just vår VVS-firma, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på annat istället. Att välja totalentreprenad är också ett bra sätt att sänka kostnaderna för ditt projekt.

VVS för alla fastighetstyper

Om det är något som vi är riktigt duktiga på så är det att reparera, underhålla och lägga nya avlopp- och vattenledningar. Därför tycker vi att du ska höra av dig till oss när du vill ha hjälp med VVS-arbeten i din privata bostad, i din fastighet eller på din arbetsplats. Genom åren har vi arbetat och löst VVS problem i bland annat flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer. Vi kan således ta oss an alla typer av uppdrag och fortfarande garantera 100 % nöjd kundgaranti. Kontakta oss idag för en gratis offert eller kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?