Rörmokare i Huddinge & Segeltorp

Letar du efter en professionell och serviceorienterad rörmokare i Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö och Enskede? Då står vi redo att hjälpa dig. Vi har arbetat med rörmokeri i över 15 år och har således en mycket lång och gedigen erfarenhet av branschen. Våra rörmokare har också en mycket grundlig utbildning som ständigt uppdateras för att vi ska hålla oss ajour. På så sätt kan vi erbjuda dig de bästa och mest effektiva lösningarna på alla typer av vatten- och avloppsproblem – från stopp i avlopp till stambyte, stamrenovering och rörinfodring.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar just dig och din fastighet!

Rörrenovering & Stambyten

Vid stamrenovering, ett stambyte eller lägga nya vatten- och avloppsrör är det viktigt att ha ett proffs!

Värmesystem & VVS-Service

15 års erfarenhet av rörmokeri för alla kundgrupper!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

VVS-Företag runt Huddinge

Rörarbeten runt Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö, Enskede m.m.

VVS-tjänster för alla typer av behov

Oavsett om det är ett stort eller litet jobb du vill ha hjälp med är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har kunskapen som krävs för att ta oss an alla typer av VVS-arbeten och erbjuder därför ett mycket brett och “matigt” utbud av olika VVS-tjänster. Vi kan bland annat hjälpa dig att bli av med stopp i avlopp, göra ett stambyte i fastigheten eller rörinfodring på din villa. Vi kan också installera nya blandare i kök och badrum eller varför inte bygga en komplett tvättstuga till din verksamhet. Vi har tjänster som passar alla behov och alla kundgrupper.

Utbildade rörmokare med behörighet

För att få arbeta med vatten- och avlopp krävs en mycket lång och grundlig utbildning. När du väljer vår VVS-firma till ditt nästa projekt får du alltid en hantverkare med den utbildning och kunskap som krävs för att slutföra arbetet med perfektion. Vi ser även till att kontinuerligt utbilda oss i nya metoder och lösningar för att du ska få ett arbete som är så fläckfritt och smidigt som möjligt. Alla våra arbeten avslutas med en besiktning av en opartisk fackman, för att du ska känna dig helt trygg!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?