Saker Vatten copy

Rörmokare i Botkyrka & Tullinge

I akut behov av en rörmokare i Botkyrka eller Tullinge? Tveka inte att kontakta oss. Vår jour finns tillgänglig dygnets alla timmar för att hjälpa dig när olyckan är framme. Ett rör som läcker är ofta akut att åtgärda och med vår jourtjänst kan vi snabbt vara på plats. Vi finns i hela Stockholmsområdet och hjälper kunder i både Botkyrka och Tullinge men också Flemingsberg, Haninge och andra närliggande orter. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi kan anlitas för att utföra VVS-tjänster i Botkyrka & Tullinge och hela Stockholmsområdet.

Rörrenovering & Stambyten

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert innan du väljer att anlita oss för stambyten!

Värmesystem & VVS-Service

Vi är en VVS-firma med bred och lång erfarenhet. Alla våra rörmokare är certifierade och har erfarenhet.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Botkyrka & Tullinge?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Tumba, Norsborg, Grödinge, Slagsta, Riksten, Uttran, Södertörn m.m.

Stort utbud av VVS-tjänster i södra Stockholm

Vår firma hanterar allt inom VVS och vi har en bred expertis inom vatten, avlopp och ventilation. Genom åren har vi utfört jobb på både villor, lägenhetshus och större kommersiella byggnader såsom skolor och vårdcentraler. Vi tar oss an både mindre och större projekt inom bygg, renovering och underhåll. Med över 15 år i branschen är vi en VVS-firma att lita på. I våra tjänster ingår alltid kund nöjd-garanti och ansvarsförsäkring.

Anlita oss för totalentreprenad

Våra kunniga rörmokare kan anlitas för totalentreprenad. Det innebär att vi som firma ansvarar för ditt byggprojekt från start till mål. Genom att vi tar helhetsansvaret så har vi den övergripande kollen på allt som sker inom byggnationen vilket sparar energi och tid åt dig som kund. Vi har ett brett kontaktnät inom branschen, vilket ofta kommer väl till pass vid totalentreprenader där vi samarbetar med en rad olika leverantörer.

Vi finns i Botkyrka & Tullinge med omnejd

Våra rörmokare kan anlitas i hela Stockholm. Vi finns i Botkyrka och Tullinge, samt närliggande orter som Tumba, Norsborg, Grödinge, Slagsta, Riksten, Uttran, Södertörn, Haninge, Vendelsö, Huddinge och Flemingsberg. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert. Våra tjänster berättigar även till ROT-avdrag för dig som privatperson.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?