Rörmokare i Hammarby Sjöstad

Är du i behov av en pålitlig och noggrann VVS-firma vill vi att du hör av dig till oss så snart som möjligt. Med vår VVS är du alltid i trygga händer och behöver aldrig oroa dig för kostnader eller arbeten som drar ut på tiden. Du hittar oss i Hammarby Sjöstad, Nacka, Saltsjö-Boo, Älvsjö, Blåsut, Enskede, Tallkrogen, Trångsund, Huddinge, Mälarhöjden, Gullmarsplan, Fruängen, Midsommarkransen, Hägersten, Gustavsberg och Farsta, men vi finns även tillgängliga för dig i området kring Tallkrogen, Kärrtorp, Gullmarsplan, Skärmarbrink, Årsta, Globen och Slakthusområdet. Hör av dig så berättar vi mer!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi, ansvarsförsäkring vid eventuella olyckor och en mycket bra kundgaranti

Rörrenovering & Stambyten

Med våra lokala rörmokare i Hammarby Sjöstad blir det enkelt för dig att få bra rör & stammar!

Värmesystem & VVS-Service

Vill du veta mer om våra tjänster eller beställa en offert är du välkommen att höra av dig till oss!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Hammarby Sjöstad?

Våra rörmokare arbetar i bl.a. Nacka, Saltsjö-Boo, Älvsjö, Blåsut, Enskede, Tallkrogen, Trångsund, Huddinge m.m.

VVS för företag, privatperson och fastighetsägare i Stockholm

Vår VVS-entreprenad hjälper klienter inom alla kundgrupper – från privatpersoner till företag och fastighetsägare. Vill du som fastighetsägare göra ett komplett stambyte kan vi hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd lösning för just din fastighet och dess förutsättningar. Vi kan också installera nya blandare när vi ändå är igång eller varför inte renovera rör och avlopp på restaurangen som fått en läcka. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och våra utbildade rörmokare står alltid redo att ta sig an nya uppdrag och nya utmaningar. Vi garanterar att du känner dig trygg och att du får ett resultat som du kan känna dig stolt över!

ROT-avdrag för lägre kostnader

Visste du att du kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering-, reparation- eller läggning av nya avloppsrör? ROT-avdraget är framtaget av Skatteverket och tilldelas alla privatpersoner i Sverige som uppfyller villkoren. När du vill ha hjälp med stambyte eller stopp i avloppen är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kan också erbjuda dig underhållsspolning av dina rör för längre hållbarhet samt rörinfodring, stambyte, stamrenovering och mycket mer. Med oss bakom dig får du alltid den bästa servicen från början till slut! Det finns en anledning till varför vi har så många nöjda och återkommande kunder bakom oss

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?