Rörmokare runt Tyresö

Är du på jakt efter en rörmokare i Tyresö? Vi är ett etablerat företag inom VVS som är kunniga inom ett flertal olika tjänster. Vi har ett stort nätverk och är aktiva på orter som Tyresö, Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket, Ällmora, Brevikk, Dyvik, Dyviksudd, Raksta och Vissvass. Du är välkommen att höra av dig till oss med alla typer av förfrågningar.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Varje gång du behöver hjälp med en badrumsrenovering eller något VVS-relaterat vill vi vara ditt självklara val.

Rörrenovering & Stambyten

Våra tjänster gör det enkelt för dig att hålla dina vatten- och avloppsledningar i gott skick!

Värmesystem & VVS-Service

Som rörmokare kan vi göra så mycket mer än att bara rensa avlopp och dra rör. Vi kan till exempel installera ett helt nytt värmesystem!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!


  Certfierade

  Auktoriserade hantverkare

  100% Nöjda Kunder

  Vi erbjuder bra lösningar

  ROT-Avdrag

  Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

  Söker ni en VVS-Firma runt Tyresö? Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket, Ällmora, Brevikk, Dyvikd m.m.

  Vi arbetar med alla typer av uppdrag

  Vi arbetar med allt från förfrågningar hos privatkunder till större fastigheter. Du kan lita på att vi har alla behörigheter som krävs och levererar ett högklassigt arbete. Just VVS och rörmokeri kräver hög kompetens och ska aldrig utföras av en lekman. Vi kan ge dig ett fackmannamässigt resultat som håller i flera år framöver.

  Över 15 års erfarenhet av rör och VVS

  Vi har inte bara kunniga rörmokare utan även 15 års erfarenhet av branschen. Det finns knappast någon situation som vi inte har stött på. Om vi ska göra större arbeten som att installera värmesystem kommer vi ut på ett första kundbesök. Då kan vi se vad du har för förutsättningar och anpassa oss efter detta.

  Installera eller byta blandare & köksblandare

  Detta kan du få hjälp med

  Några av de många tjänster som vi kan erbjuda dig är:

  • Komplett arbete i våtrum
  • All form av rörservice
  • Underhåll av värmepumpsanläggningar
  • Totalentreprenader

  Vi hjälper dig från planering till slutbesiktning

  En av våra styrkor är att vi kan erbjuda totalentreprenad och vara med dig från första kontakt tills uppdraget är slutfört. Vi avslutar alltid med en besiktning så vi säkerställer att allt fungerar som det ska.

  Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag

  Du är välkommen att höra av dig för alla typer av förfrågningar inom VVS. Vi står alltid redo för alla typer av förfrågningar i området kring Tyresö.

  Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Vanliga frågor Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

   Hur fungerar ROT-avdraget?

   Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

   Erbjuder ni nöjd-kund-garanti?

   Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

   Vilka fastigheter renoverar ni?

   Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.