Saker Vatten copy

Rörmokare runt Värmdö & Gustavsberg

Vi är en välrenommerad firma inom rörmokeri och VVS där punktlighet och noggrannhet står i centrum. Vi har utfört en mängd olika uppdrag sedan 15 år tillbaka. Oavsett om du vill ha hjälp att installera en ny tvättmaskin eller en rörfilmning kan vi stå till tjänst. Hos oss är högkvalitativa resultat den absoluta normen.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vår firma är mycket stolta över att kunna erbjuda dig en totalentreprenad. Det betyder att du slipper ha kontakt med flera firmor under arbetets gång.

Rörrenovering & Stambyten

Våra rörmokare gör det enkelt för dig att hålla dina vatten- och avloppsledningar i gott skick!

Värmesystem & VVS-Service

Vi arbetar med allt från förfrågningar hos privatkunder till större fastigheter!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Värmdö & Gustavsberg?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge m.m.

Din lokala rörmokare på Värmdö och Gustavsberg

När du väljer oss kan du alltid räkna med ett positivt bemötande av våra kunniga och trevliga rörmokare. Vi arbetar inom ett stort område där platser som Värmdö, Gustavsberg, Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Ingarö, Gustavsberg och Stavnäs ingår.

Vi är en rörmokare med spetskompetens

Uppdrag inom VVS kan vara ganska komplicerade men vi har den spetskompetens som krävs. Vi har gjort jobb på större kommersiella fastigheter och har stor kapacitet. Du kan alltså känna dig väldigt trygg om du väljer oss.

Ett axplock av våra tjänster

Att se om rör och VVS regelbundet är A och O i vilken fastighet som helst. Här kommer några exempel på vad vi kan göra:

  • Avloppsfilmning
  • Se över värmesystemen
  • Laga läckande rör
  • Installera diskmaskin

Du ha alltid möjlighet till totalentreprenad

Som rörmokare kan vi göra så mycket mer än att bara rensa avlopp och dra rör. Vi kan till exempel installera ett helt nytt värmesystem i villor och fastigheter. När vi gör detta erbjuder vi totalentreprenad. Det innebär att vi står för allt under projektets gång tillsammans med våra samarbetspartners.

Du kan få en gratis offert

Vi är väl införstådda med att alla uppdrag är unika. Du är välkommen att kontakta oss för en första offert. Vi kan också komma ut på ett första kundbesök för att bilda oss en uppfattning om vad som behöver göras.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?