Rörmokare i Vallentuna

En duktig VVS-Firma i Vallentuna, Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla kan hjälpa dig med alla typer av avloppsproblem som du kan tänkas ha. Att ta hand om avlopp och vattenledningar är mycket viktigt för att ditt hus eller din fastighet ska fungera optimalt och det är här som vi kommer in i bilden. Med vår VVS-firma i Vallentuna får du pålitliga och noggranna VVS-montörer varje gång du vill få hjälp med stopp i avlopp, stambyte, installation av blandare och mycket mer. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är VVS-företaget som erbjuder helhetslösningar inom renovering av badrum, WC, tvättstuga m.m.

Rörrenovering & Stambyten

Renoverar rör och byter ut stammar åt privatkunder, företag, BRF:er & fastighetsägare.

Värmesystem & VVS-Service

Vi utför allt inom montering av värmegolv till byten av element och installation av värmepannor.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Vallentuna?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla

Stort utbud av praktiska tjänster inom VVS i Vallentuna & Roslagen

Tack vare vår långa erfarenhet och ordentliga utbildning kan vi ta oss an alla typer av projekt och arbeten. Vi kan installera en ny blandare i kök och tvättstuga, men vi kan också installera vitvaror i ditt hem eller hjälpa fastighetsägare med stamspolning. Våra trevliga och kompetenta rörmokare har ett flertal helhetslösningar redo som passar de allra flesta, men de kan också skräddarsy en lösning efter dina unika behov. Med oss är inget omöjligt och du behöver bara berätta vad du vill ha! Vi hjälper både privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er och företagare i Vallentuna med omnejd.

ROT-avdrag för privatpersoner

När du vill anlita vår VVS-firma som privatperson kan vi hjälpa dig att sänka dina kostnader. Vi jobbar hårt för att säkerställa att vi erbjuder så konkurrenskraftiga priser som möjligt, men du kan också använda dig av ROT-avdraget för att dra ner fakturan ännu mer. Lämna över ditt personnummer till oss i samband med att du gör din bokning. Vi tar då kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag reduceras. Sammanlagt kan du minska din faktura med 30 %, vilket gör att du får mer pengar över till saker som du tycker är roligare.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?