Rörmokare i Täby

Det finns mängder med duktiga och pålitliga VVS-firmor som du kan vända dig till när du vill ha hjälp med dina rörledningar. Vill du däremot vara säker på att du får garanti på arbetet, en trygg ansvarsförsäkring och totalentreprenad när du behöver är det vår VVS-entreprenad som du ska använda dig av. Vi arbetar med alla kundgrupper i Stockholmsområdet, men finns främst tillgängliga lokalt i Täby, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park och Danderyd. Genom att finnas nära våra kunder kan vi erbjuda den bästa servicen hela vägen.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vår totalentreprenad gör det möjligt för privatpersoner, fastighetsägare och företag att anlita oss för hela projektet.

Rörrenovering & Stambyten

Med vår lokala rörmokare i Täby blir det enkelt för dig att få fina och välfungerande avlopp!

Värmesystem & VVS-Service

Ska du bygga ett nytt hus från grunden, vill du renovera fastigheten eller vill du få en blandare som sänker energikostnaden?

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Täby?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Hägernäs, Lahäll, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge m.m.

Rörmokeri för fastighetsägare och företag i Täby

Vårt mål är att kunna hjälpa så många kunder som möjligt och för att lyckas med detta har vi tagit fram ett tjänsteutbud som passar de allra flesta. Våra trevliga och utbildade rörmokare kan installera nya blandare i kök, tvättstuga och badrum, men har också kunskapen som krävs för att installera vattenburen golvvärme, solvärmepump och värmepump, installera vitvaror, göra stambyte med rörfilmning, samt underhålla med högtrycksspolning och rörinfodring av stammar. Våra tjänster gör det enkelt för dig att hålla dina vatten- och avloppsledningar i gott skick – både nu och lång tid framöver.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vill du använda dig av ROT-avdraget i samband med att du anlitar oss för installation, service eller reparation av VVS i ditt hem? Då vill vi gärna hjälpa dig. I samband med att du hör av dig till oss och vill boka in en av våra tjänster ser vi till att ta ditt personnummer. Med hjälp av ditt personnummer kan vi sedan kontakta Skatteverket för att göra ansökan om avdrag. Du behöver inte göra mer än att invänta fakturan som kommer med en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Svårare än så är det inte!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?