Rörmokare i Sundbyberg & Ursvik

Bor du i Sundbyberg, Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista eller Täby och är i behov av en duktig och certifierad VVS-montör? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är experter på rörmokeri och hjälper dig att hitta en lösning som passar just dig, din fastighet och ditt avloppsproblem. Till oss kan du höra av dig om du har stopp i avloppen, vill ha hjälp med underhållsspolning, göra stambyte, stamrenovering, installera värmepump eller byta blandare i kök och badrum. Vi kan även bygga en vacker takdusch eller installera en ny toalettstol i ditt hem.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi utför allt inom renovering av badrum, WC, tvättstuga m.m. Hör av dig idag!

Rörrenovering & Stambyten

Om det är något som vi är riktigt duktiga på så är det att reparera, underhålla och lägga nya avlopp- och vattenledningar!

Värmesystem & VVS-Service

Kompletta tjänster inom värmegolv till byten av element och installation av värmepannor.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Sundbyberg?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo m.m.

Kompetenta och utbildade rörmokare

Vi garanterar att du som kund alltid kommer att bli helt nöjd med vårt arbete. För att leva upp till detta har vi säkerställt att vi bara arbetar med de bästa hantverkarna i branschen. Hos oss hittar du utbildade och kompetenta rörmokare som vet vikten av att följa de rådande branschregler som finns. Vi ser även till att kontinuerligt utbilda oss för att du ska få de bästa och mest effektiva lösningarna. Med oss bakom dig blir arbetet alltid lika bekymmersfritt och du som kund behöver bara luta dig tillbaka och se ditt projekt ta form.

Gratis offert när du hör av dig till oss

Det krävs inte mycket för att du ska få en gratis offert med ett fast prisförslag. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss via mejl eller telefon. Det finns alltid någon som är redo att svara dig och hjälpa dig att komma vidare i ditt projekt. Vi finns även här för dig som ännu inte vet vilka behov du har och som behöver bolla tankar och idéer. Ska du bygga ett nytt hus från grunden, vill du renovera fastigheten eller vill du få en blandare som sänker energikostnaden? Hör av dig så pratar vi mer!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?