Rörmokare i Spånga

Letar du efter en professionell VVS och rörmokare i Spånga som kan hjälpa dig med kort varsel? Vi har ett brett kontaktnät och utför uppdrag på flera olika typer av fastigheter. Befinner du dig i Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista är du varmt välkommen att kontakta oss.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi utför allt inom renovering av våtrum, badrum, toalett, tvättstuga m.m. Hör av dig idag!

Rörrenovering & Stambyten

Renoverar rör och byter ut stammar åt privatkunder, företag, BRF:er & fastighetsägare.

Värmesystem & VVS-Service

Tycker du att våra tjänster låter intressanta? Då kan du höra av dig till oss för en första offert!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Spånga?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg m.m.

En firma med ett gediget kunnande i Stockholm

Vi har arbetat med detta i över 15 år och vårt gedigna kunnande sitter i ryggmärgen hos alla som arbetar hos oss. Våra skickliga rörmokare kan alltid leverera ett högkvalitativt resultat efter dina önskemål. Vi anstränger oss också för att hålla oss uppdaterade på branschregler och ändringar.

Våra rörmokare kan hjälpa till med följande:

  • Spola rör och avlopp
  • Installera en ny värmepump
  • Ventilationsprojektering
  • Installera en ny blandare i kök eller badrum

Därför ska du anlita en bra rörmokare

I dessa tider kämpar många med en alldeles för hög elräkning. Vi kan se över ditt värmesystem och komma med bra tips på hur du kan spara pengar. Det gäller framförallt dig som bor i ett lite äldre hus. Här har det skett väldigt mycket i utvecklingen.

Vi kommer gärna ut på kundbesök

Många gånger är det svårt för oss att avgöra vad vi kan göra på telefon. Därför kommer vi gärna ut på ett första kundbesök och ser över din villa eller fastighet. Hör av dig så bokar vi in en tid som passar oss båda.

Du har möjlighet att använda ROT-avdrag

Som privatperson kan du anlita våra rörmokare och använda dig av ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som gör att våra tjänster blir lite billigare. Om du vill läsa mer om hur det fungerar kan du alltid gå in på Skatteverkets hemsida och läsa mer.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?