Rörmokare i Solna

Med ett professionellt rörmokeri kan du få hjälp med allt från installation av blandare till reparation av din befintliga värmepump. Som fastighetsägare kan du också anlita en VVS-firma när du vill ha hjälp med rörfilmning eller när det är dags att renovera stammarna i din fastighet. Vi har över 15 års erfarenhet av VVS-service och garanterar ett fackmannamässigt resultat varje gång. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller bokar in ett gratis platsbesök med en av våra duktiga arbetsledare. Du hittar oss i Huvudsta, Gamla Råsunda, Vasastan, Hagastan, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo, Spånga, Danderyd och Djursholm.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vår firma gör det möjligt för privatpersoner, fastighetsägare och företag att anlita oss för hela projektet.

Rörrenovering & Stambyten

Med våra lokala rörmokare i Solna blir det enkelt för dig att få fina och välfungerande rör & stammar!

Värmesystem & VVS-Service

Vi lyssnar till dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Behöver ni en VVS-Firma runt Solna?

Våra Rörmokare arbetar i bl.a. Vasastan, Hagastan, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo m.m.

Bekymmersfri rörservice för din bekvämlighet i Solna

Vårt mål är att du ska få en så bekymmersfri rörservice som möjligt oavsett vad du väljer att anlita oss för. Det kan vara ett litet arbete som byte av blandare i samband med din renovering, men det kan också handla om ett större VVS-jobb där både vatten, avlopp och ventilation ska bytas ut. Vi har kunskapen som krävs för att ta oss an alla projekt i alla storlekar och oavsett vilken fastighetstyp du har. Genom åren har vi t.ex. arbetat med villor, radhus, fritidshus och sommarstugor, men också med flerbostadshus, kommersiella fastigheter, gallerior, butiker, restauranger, kyrkor och sjukhus.

Ring en av våra professionella rörmokare idag!

Behöver du bolla tankar och idéer inför ditt projekt? Kanske är det så att du inte riktigt vet vad din fastighet behöver? Då är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Vi finns här för dig som är helt säker på vilken lösning som passar bäst, men vi finns också här för den som ska renovera eller bygga om för första gången och behöver professionella råd. Du når oss enklast på mejl eller över telefon.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?