Saker Vatten copy

Rörmokare i Sollentuna

Med vår lokala rörmokare i Sollentuna blir det enkelt för dig att få fina och välfungerande avlopp. Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet med omnejd, men fokuserar lite extra på Sollentuna, Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs och Hacksta. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och hjälper till med VVS inför renovering, ombyggnation och nybyggnation. Kontakta oss idag om du vill beställa en offert eller om du vill boka in ett platsbesök med en av våra duktiga arbetsledare.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi utför allt inom renovering av badrum, WC, tvättstuga m.m. Hör av dig idag!

Rörrenovering & Stambyten

Renoverar rör och byter ut stammar åt privatkunder, företag, BRF:er & fastighetsägare.

Värmesystem & VVS-Service

Kompletta tjänster inom värmegolv till byten av element och installation av värmepannor.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Sollentuna?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Sundbyberg, Solna, Bromma och Upplands Väsby!

Med oss får du ett personligt bemötande i Sollentuna

För oss är det viktigt att förstå dig och din fastighets behov. Därför kan vi vilja komma ut på ett personligt platsbesök innan vi sätter ihop en offert och tar fram en bra lösning för dina avlopp. På ett platsbesök har vi möjlighet att titta närmare på förutsättningarna och samtidigt få en tydligare bild av dina behov och önskemål. På så sätt kan vi skapa ett mycket starkare samarbete med dig som kund vilket i sin tur resulterar i att du blir mer nöjd med vårt arbete. Alla våra platsbesök och offerter är helt gratis – oavsett om du vill installera en ny blandare eller om du vill göra en mycket omfattande stamrenovering.

Med oss får du totalentreprenad hela vägen

Vår totalentreprenad gör det möjligt för privatpersoner, fastighetsägare och företag att anlita oss för hela projektet. Om du vill lägga in nya rör i din nybyggda sommarstuga kan du med fördel höra av dig till oss, men vi kan också installera golvvärme i din bostadsrätt och samtidigt måla om dina väggar. Vår totalentreprenad inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i Sollentuna och närområden.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?