Rörmokare på Södermalm

Välkommen till vår firma som är expert inom VVS och rörmokeri. Under 15 år har vi hjälpt våra kunder med allt från att åtgärda stopp i avloppet till att installera nya värmesystem. Vi är verksamma i orter som Södermalm, Hornstull, Högalid, Maria Magdalena, Katarina-Sofia, Kvarteret Nattugglan, Sofo, Helgalund, Skanstull, Kvarteret Metern, Marmorlunden och Tanto.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Med våra duktiga rörmokare kan du vara säker på att du får ett snyggt och hållbart resultat på Söder!

Rörrenovering & Stambyten

Du är varmt välkommen att höra av dig med alla typer av förfrågningar. Vi arbetar för alla typer av kunder.

Värmesystem & VVS-Service

Vi är en totalentreprenör och du kan förvänta dig att vi tar hand om hela projektet.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Södermalm?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Hornstull, Högalid, Sofo, Helgalund, Skanstull, Kvarteret Metern, Marmorlunden och Tanto.

Din lokala VVS-firma på Södermalm

Oavsett om du bara vill att vi kommer och gör en avloppsspolning eller om du har ett större projekt i åtanke kan vi ordna det åt dig. Vi är vana att hjälpa allt från villaägare till fastighetsägare och större föreningar.

Vi är en rörmokare du kan lita på

Vår firma drivs av etablerade medarbetare med rätt behörighet och certifikat. Vi utför alla arbeten inom VVS som kyla, gas, sanitet samt värme och vatten. När du anlitar oss har vi en nära dialog genom hela samarbetet så du kan känna dig trygg hela vägen. Nöjda kunder är det viktigaste för oss.

Smidiga lösningar med totalentreprenad

Om du står inför ett omfattande arbete kan det kännas tryggt att veta att vi erbjuder totalentreprenad. Det betyder att vi sköter hela arbetet tillsammans med våra duktiga samarbetspartners. Det gör det mycket enklare för dig som kund från början till slut.

Kontakta oss så skickar vi ut ett kostnadsförslag

Vi står alltid redo för nya uppdrag. Vi är också införstådda med att du som kund har vissa förväntningar. Du kan kontakta oss så vi kan prata mer och även skicka ut en första offert.

Det här är våra tjänster

Ingen dag är den andra lik hos oss men här kommer ett axplock av det vi jobbar med:

  • En komplett badrumsrenovering
  • Installera en ny diskmaskin
  • Installera nya blandare
  • Åtgärda ett stopp i avloppet

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?