Saker Vatten copy

Rörmokare i Skarpnäck

Med en duktig och professionell rörmokare i Skarpnäck bli avloppsproblemen snabbt ett minne blott. De allra flesta har någon gång upplevt stopp i avloppen eller att vattnet inte rinner på som det ska. Våra trevliga och kompetenta hantverkare kommer snabbt ut till dig och ser till att lösa upp stoppet med högtrycksspolning. Vi kan också erbjuda underhållsspolning av rören såväl som stambyte, stamspolning, rörinfodring och mycket mer. Du hittar oss i Skarpnäck, Bagarmossen, Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård, Fagersjö, Liseberg och Älvsjö. Vi har även kunder i Nacka, Älta, Tyresö, Bollmora, Kumla, Trångsund och Mörtvik.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är en lokal VVS-firma som åtar oss badrumsuppdrag inom hela Stockholmsområdet med omnejd.

Rörrenovering & Stambyten

Att arbeta med rör är något som vi är specialister på. Därför hjälper vi dig mer än gärna när du har fått problem med dina avlopp.

Värmesystem & VVS-Service

Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och säkerställer att du får ett rörarbete som är helt fackmannamässigt utfört.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

VVS & Rörmokeri runt Skarpnäck

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Bagarmossen, Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård m.m.

Totalentreprenad med vår VVS i Stockholm

Ska du göra en större renovering, ombyggnation eller nybyggnation? Då kan det vara skönt att slippa höra av dig till flera olika företag. Även om vi är en VVS-firma med fokus på vatten, ventilation och avlopp, har vi fortfarande ett mycket stort och bra kontaktnät med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper. Det innebär att du inte bara kan anlita våra professionella och kompetenta rörmokare utan att du också kan få hjälp av målare, snickare, takläggare, golvläggare och elektriker.

Rådgivning och vägledning av trevliga rörmokare

Det är inte alltid lätt att veta vilket avloppsproblem du har och hur detta kan avlösas på bästa sätt – och det är här vi kommer in i bilden. Våra rörmokare har kunskapen som krävs för att skapa en skräddarsydd lösning efter just dina önskemål, behov och förutsättningar. Vi kan också finnas där för rådgivning och vägledning, t.ex. när du ska bygga nytt hus och dra rör för första gången. På plats finns det alltid en serviceorienterad och utbildad rörmokare som kan besvara dina frågor och funderingar eller som kan fungera som ett bollplank. Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?