Rörmokare i Skärholmen

VVS ställer höga krav på yrkeskunskap och noggrannhet. Därför är det viktigt att anlita en professionell och certifierad rörmokare när du får problem med vatten, avlopp och ventilation. Vi är en VVS-firma i Stockholmsområdet som kan anlitas för arbeten i Skärholmen och närliggande orter. Vi har anlitats av både privatpersoner och företag i områden som Huddinge, Skogås och Segeltorp.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är VVS-företaget som erbjuder helhetslösningar inom renovering av badrum, WC, tvättstuga m.m.

Rörrenovering & Stambyten

Våra rörmokare anlitas i hela Stockholmsområdet. Vi hjälper kunder i Skärholmen med omnejd.

Värmesystem & VVS-Service

Självklart är alla våra rörmokare certifierade och har de licenser som krävs för olika VVS-jobb.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Skärholmen?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Sätra, Vårberg, Vårby, Segeltorp, Skogås, Huddinge, Segeltorp och Mörtvik

VVS-firma i Skärholmen

Alla våra rörmokare är certifierade och har nödvändiga licenser för att arbeta med VVS. Vi tar oss an både små och stora projekt. Det kan handla om alltifrån underhåll av rörledningar och installation av en ny tvättmaskin till stambyten och brunnsborrning för bergvärme. Vi erbjuder även totalentreprenad för dig som ska göra en större renovering eller nybyggnation.

Du som kund är vårt fokus

Vi sätter dig som kund i centrum och vi har genom åren belönats med en hög kundnöjdhet. Innan du väljer att anlita oss har du alltid möjlighet att få en offert helt kostnadsfritt. Våra tjänster berättigar även till ROT-avdrag vilket sänker arbetskostnaden.

Tryggt alternativ med över 15 års erfarenhet

Vi är ett tryggt alternativ med stort kontaktnät och över 15 år i branschen. Våra rörmokare är kunniga och erfarna och sätter dig som kund i fokus. Vi arbetar flexibelt och vi kan alltid anpassa oss efter dig som kund och dina önskemål. För oss är det självklart att du ska kunna lita på din rörmokare och att resultaten ska bli som du tänkt dig. Därför erbjuder vi alltid full nöjd kund-garanti, vilket innebär att arbetet inte är klart förrän du är nöjd. I våra tjänster ingår även full ansvarsförsäkring. Det gör att du kan känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.

Är du i behov av en rörmokare i Skärholmen?

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en rörmokare i Skärholmen. Vi arbetar lokalt i hela Stockholmsområdet och finns även i närliggande orter som Sätra, Vårberg, Vårby, Segeltorp, Skogås, Huddinge, Segeltorp och Mörtvik. Vi hjälper både företag, föreningar och privatpersoner. Vi är vana vid utföra jobb på olika typer av fastigheter, såsom villor och lägenheter men också skolor och industrilokaler. Kontakta oss idag för ett lyxigt hem och fräscha lokaler.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?