Rörmokare i Rönninge & Salem

Vi står redo att lösa dina avloppsproblem. Vi är en VVS-firma med lång erfarenhet som arbetar lokalt i Stockholmsområdet och kan anlitas av dig som bor i Rönninge och Salem. Med vår hjälp får du ett lyxigt och fräscht hem igen där vatten, avlopp och ventilation fungerar felfritt. Vi erbjuder underhåll och service i både villor, lägenheter, industrilokaler och olika kommersiella fastigheter. Genom åren har vi anlitats av både företag, föreningar och privatpersoner. Vi tar oss an både stora nybyggnationer och renoveringsprojekt och mindre servicejobb. Vi kan även anlitas genom totalentreprenad.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Våra rörmokare besitter en hög kompetens och har över 15 år i branschen.

Rörrenovering & Stambyten

Vi garanterar en hög kundnöjdhet och till alla våra tjänster ingår både nöjd kund-garanti!

Värmesystem & VVS-Service

Vi erbjuder kostnadsfria offerter för alla våra tjänster.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Rönninge & Salem?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Uttran, Södertälje, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Norsborg, Grödinge, Slagsta, Riksten, Uttran m.m.

Rörmokare med över 15 år i branschen

Våra rörmokare besitter en hög kompetens och har över 15 år i branschen. Alla våra hantverkare är certifierade och har de nödvändiga licenser som krävs för att utföra VVS-arbeten. Vårt arbete kännetecknas av noggrannhet, punktlighet och professionalism.

100% nöjd-kund-garanti

För oss är det självklart att du ska kunna lita på din rörmokare. Vi garanterar en hög kundnöjdhet och till alla våra tjänster ingår både nöjd kund-garanti och full ansvarsförsäkring. Det ger dig som kund både trygghet och säkerhet, vilket är A och O för oss som firma.

Anlita oss i Rönninge & Salem

Vi finns i hela Stockholm och står redo att hjälpa dig i Rönninge och Salem. Vi tar oss även an uppdrag i närliggande orter som Uttran, Södertälje, Tullinge, Botkyrka, Tumba, Norsborg, Grödinge, Slagsta, Riksten, Uttran, Södertörn, Haninge, Vendelsö, Huddinge och Flemingsberg.

Kontakta oss för en gratis offert

Vi erbjuder kostnadsfria offerter för alla våra tjänster. Det gör att du som kund får veta vad kostnaden skulle bli om du väljer att anlita oss. Det ger en trygghet och förutsägbarhet för dig som kund. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert. Kom även ihåg att våra tjänster berättigar till ROT-avdrag för dig som privatperson.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?