Rörmokare i Norrtälje & Rimbo

Välkommen till en välrenommerad rörmokare i Norrtälje. Vi har 15 års erfarenhet bakom oss och är experter inom rör och VVS. Vi tar uppdrag inom flera områden i Norrtälje som Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och Finsta.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Låt våra utbildade montörer renovera ert kök, tvättstuga eller badrum!

Rörrenovering & Stambyten

Vi håller era vatten- och avloppsledningar i gott skick! Kontakta oss idag!

Värmesystem & VVS-Service

Vi har erfarenheten som krävs för att installera vattenburen golvvärme, värmepump och element!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Norrtälje?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Finsta m.m.

Allt inom VVS i Norrtälje

VVS är något som kräver stor kompetens och noggrannhet. Vi gör en noggrann analys innan vi sätter igång med våra projekt. Det spelar ingen roll om vi bara ska rensa ett avlopp eller installera en diskmaskin. Våra proffsiga fackman gör alltid ett hållbart arbete som du kan lita på.

Är det dags för renovering? vi har en helhetslösning

Ska du renovera ditt badrum eller kök är det viktigt att du tar in en firma med kompetens för våtutrymmen. Vi kan erbjuda en smidig helhetslösning med en tydlig tidsplan. Kom ihåg att din försäkring inte gäller om installationerna i våtutrymmen inte utförs korrekt.

Våra tjänster i Norrtälje

Vi har ett brett utbud av tjänster och service som inkluderar:

  • Olika typer av rörentreprenader
  • Installera nya blandare
  • Laga en trasig varmvattenberedare
  • Avloppsrensning

En blandning av små och stora uppdrag

Vi har byggt en trogen kundkrets och är vana att utföra små och stora uppdrag. Vi kan till exempel vara rådgivare åt bostadsrättsföreningar eller hjälpa företag med olika sysslor. Våra medarbetare har också möjlighet att komma med kort varsel för akuta problem.

Få offert med ROT-avdrag

Tycker du att våra tjänster låter intressanta? Då kan du höra av dig till oss för en första offert. Är du privatperson kan du även använda ROT-avdraget för många av våra tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?