Rörmokare i Östermalm

Har du ett läckande rör hemma eller har du andra behov av en rörmokare? Då har du kommit helt rätt. Vår duktiga firma står redo att assistera dig med alla typer av problem. Några av de områden som vi arbetar i är Östermalm, Ladugårdsgärdet, Norrmalm, Vasaplan, Kvarteret Apotekaren Sibirien, Albano, Storängsbotten, Hjorthagen och Djurgården.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är en totalentreprenör och du kan förvänta dig att vi tar hand om hela projektet.

Rörrenovering & Stambyten

Vi levererar alltid över förväntan och har kapacitet att utföra jobb av olika storlekar!

Värmesystem & VVS-Service

Alla kunder har olika behov och vi skräddarsyr gärna ett första kostnadsförslag just för dig.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Behöver ni en VVS-Firma runt Östermalm?

Våra rörmontörer arbetar i bl.a. Ladugårdsgärdet, Norrmalm, Vasaplan, Kvarteret Apotekaren Sibirien, Albano, Storängsbotten, Hjorthagen m.m.

Vi är ett etablerat företag på Östermalm

Under åren har vi hjälpt många kunder med rör och VVS. Vi har ett gediget kunnande och engagemang som kommer från 15 år i branschen. Vi sätter alltid säkerheten först och ser till att leverera högklassiga resultat som överträffar förväntningarna.

Få hjälp med små läckor eller stora projekt

Vi kan åtgärda allt från en liten läcka till att projektera större projekt. Våra medarbetare är vana att det ställs väldigt höga krav och kan leverera därefter. Driver du en bostadsrättsförening kan du anlita oss för rådgivning och service.

Du kan anlita oss för flera olika tjänster

Faller ditt önskemål inom VVS kan du räkna med att vi kan utföra det. Vi brukar bland annat göra följande:

  • Olika typer av rörentreprenader
  • Arbete med kylanläggningar
  • Att välja rätt värmesystem
  • Dra vatten i kök eller badrum

Få hjälp att välja värmesystem

Det finns mycket pengar att spara genom att välja ett modernt och energisnålt värmesystem. Vi ser gärna över dina möjligheter och ser vad du kan göra din villa. Boka in ett första kundmöte så kommer vi ut på en första koll. Vi kan även hjälpa fastighetsägare och kontor.

Du kan alltid få en första offert

Vill du anlita oss är första steget att kontakta oss för en offert. Vi kan hjälpa dig ta fram en plan och skicka ut ett kostnadsförslag. Om du är privatperson brukar du även kunna använda ROT-avdraget vilket är ett skatteavdrag. Vi sköter då allt pappersarbete kring detta.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?