Saker Vatten copy

Rörmokare i Nykvarn

Det finns många tillfällen då du kan vara i behov av en riktigt bra rörmokare, och vi står alltid redo att hjälpa dig. Vi är en VVS-firma som är belägen i Stockholm och utför uppdrag i Nykvarn och hela närområdet. Du kan anlita oss för allt inom VVS, såväl renoveringar och reparationer som vid underhåll och återkommande årlig service. Genom åren har vi utfört jobb åt många olika kunder och uppdragsgivare. Vi har erfarenhet av att arbeta på större kommersiella fastigheter som kyrkor, skolor och kontorsbyggnader, samt åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner och villaägare. Fri offert.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vår totalentreprenad gör det möjligt för privatpersoner, fastighetsägare och företag att anlita oss för hela projektet.

Rörrenovering & Stambyten

Med vår lokala montörer i Nykvarn blir det enkelt för dig att få fina och välfungerande rör!

Värmesystem & VVS-Service

Våra rörmokare är certifierade och har lång erfarenhet inom VVS-Service.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Nykvarn?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Sandtorp, Södertälje, Taxinge, Brokvarn, Turinge, Berga Ö, Backkrönet, Finkarby, Nygårds hagar, Järna, Mariefred m.m.

Söker ni en rörmokare kring Nykvarn?

Våra rörmokare utför VVS-tjänster i Nykvarn med omnejd. Vi tar oss an uppdrag i Nykvarn och i närliggande orter som Sandtorp, Södertälje, Taxinge, Brokvarn, Turinge, Berga Ö, Backkrönet, Finkarby, Nygårds hagar, Järna, Mariefred, Strängnäs och Vagnhärad. Vi finns i hela Stockholmsområdet. Tveka inte att kontakta oss för att få en gratis offert. Du når oss via e-post eller telefon.

Hos oss kan du få hjälp med både större och mindre projekt

Det kan handla om alltifrån våtrumsrenovering och installation av värmesystem till stambyten och stamspolningar. Vi kan även anlitas som totalentreprenör, vilket är fördelaktigt om du ska göra en större renovering. En totalentreprenad innebär att vi utför och tar ansvar för alla delar av renoveringen från start till mål. Våra totalentreprenader är uppskattade och underlättas av att vi har ett brett kontaktnät i branschen.

Kunniga & trevliga montörer

Vårt arbete kännetecknas av noggrannhet och en hög kundnöjdhet. År efter år har vi belönats med mycket goda kundrecensioner. Med en lång och bred erfarenhet inom VVS och rörmokeri kan våra rörmokare garantera ett bra resultat som håller länge. Självklart är alla våra rörmokare och hantverkare certifierade. Din säkerhet är A och O, därför har vi även försäkringar som träder in om olyckan skulle vara framme.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?