Rörmokare i Märsta & Sigtuna

Vi hjälper dig med allt inom VVS. Du kan anlita oss för att fixa dina avlopp, renovera ditt badrum utföra värmepumpservice. Våra trevliga, kunniga rörmokare finns i Märsta och Sigtuna men kan även anlitas i närliggande områden såsom Upplands Väsby, Enköping, Knivsta och Uppsala. Vi har över 15 år i branschen och gedigen erfarenhet av projekt i olika storlekar. Vi anlitas för både enklare service och större totalentreprenader. Vi arbetar mot både företag och privatpersoner. Genom åren har vi utfört jobb på såväl kommersiella fastigheter som lägenheter och villor.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi kan VVS och är en rörmokare att lita på. Med över 15 år i branschen har vi byggt upp en stor kunskapsbank.

Rörrenovering & Stambyten

Självklart tar vi oss an både små och stora projekt, och vi erbjuder även totalentreprenad.

Värmesystem & VVS-Service

Vi tar oss även an totalentreprenader där vi är med dig från början till slut.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Märsta & Sigtuna?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Håbo, Grillby, Granby, Eriksson, Räfsta, Skogby, Krogsta, Odensala m.m.

Rörmokare med spetskompetens i Märsta

Vi är en VVS-firma med bred expertis och spetskompetens. Självklart är våra rörmokare certifierade och utbildade inom sina områden. Som kund hos oss garanterar vi goda resultat genom en nöjd kund-garanti som alltid ingår med våra tjänster. Det ingår även ansvarsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme. Allt detta gör att du som kund kan känna dig trygg och säker i våra händer.

Alltid kostnadsfria prisförslag

Hos oss har du alltid möjlighet att få en kostnadsfri offert. Det innebär att du får ett prisförslag innan du väljer att anlita oss för att utföra en tjänst. Då vet du vad kostnaden landar på och behöver inte oroa dig för att spräcka budgeten. Kontakta oss idag för att få en offert helt utan extra kostnad.

VVS-Firma i Märsta & Sigtuna

Vi erbjuder VVS-tjänster runtom Stockholm. Om du söker en rörmokare i Märsta eller Sigtuna har du alltså hittat rätt. Vi kan även anlitas i närliggande städer som Uppsala, Upplands Väsby, Knivsta och Enköping. Vi har utfört många jobb i områden som Håbo, Grillby, Granby, Eriksson, Räfsta, Skogby, Krogsta, Odensala, Rosersberg, Brunna, Droppsta, Kättsa, Brista och Rolsta.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?