Rörmokare på Lidingö

Vi är en VVS-firma på Lidingö som har arbetat i denna branschen i över 15 år. Vi rensar avlopp, gör stambyten, byter värmesystem och mycket mer. Vårt mål är alltid tydligt och det är att leverera bästa möjliga resultat. Vi är också noga med att anpassa oss efter dina behov och önskemål. Några av de platser som vi arbetar på är Lidingö, Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik, Näset, Killinge, Rudboda, Gångsätra, Storholmen, Sticklinge, Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs, Askrike och Gåshaga.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Våra trevliga och utbildade rörmokare kan installera nya blandare i kök, tvättstuga och badrum!

Rörrenovering & Stambyten

Våra tjänster gör det enkelt för dig att hålla dina vatten- och avloppsledningar i gott skick!

Värmesystem & VVS-Service

kunskapen som krävs för att installera vattenburen golvvärme, värmepump och element!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!


  Certfierade

  Auktoriserade hantverkare

  100% Nöjda Kunder

  Vi erbjuder bra lösningar

  ROT-Avdrag

  Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

  Söker ni en VVS-Firma runt Lidingö? Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Sticklinge, Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs, Askrike, Gåshaga m.m.

  Din självklara samarbetspartner på Lidingö

  Varje gång du behöver hjälp av en rörmokare eller något VVS-relaterat vill vi vara ditt självklara val. Under åren har vi hjälpt många nöjda kunder och är alltid redo för nästa projekt. Din fastighet eller ditt hem är i goda händer.

  Totalentreprenad för kök och badrum

  När du ska renovera eller bygga nytt badrum och kök krävs det spetskompetens för våtutrymmen. Vi är behöriga för denna typen av uppdrag och kan erbjuda våra kunder en helhetslösning. Du behöver inte krångla med flera olika firmor utan låta oss sköta allt.

  En överblick av våra tjänster

  Som VVS-firma är vi väldigt kompetenta och kan bland annat hjälpa till med:

  • Byte av WC eller vattenlås
  • Rensa avlopp
  • Välja rätt värmesystem för din fastighet
  • Service av olika värmepumpar

  Välj en trygg firma

  När du kontaktar oss får du en person som fungerar som kontaktperson. Denne håller dig uppdaterad om allt som händer. Det är en stor trygghet för dig som kund. Du ska hela tiden känna att du har koll på processen.

  Vi fixar gärna en första offert

  Innan du väljer att anlita oss kan vi skicka ut en första offert. Du kan då ta ställning till denna i lugn och ro innan vi gör upp en plan. Då har du också möjlighet att ställa alla frågor du kan tänkas ha.

  Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Vanliga frågor Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

   Hur fungerar ROT-avdraget?

   Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

   Erbjuder ni nöjd-kund-garanti?

   Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

   Vilka fastigheter renoverar ni?

   Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.