Rörmokare på Kungsholmen

Behöver du hjälp av en rörmokare på Kungsholmen? Vi har ett team av auktoriserade rörmokare som erbjuder fasta priser och jour för akuta problem. Om du bor eller verkar på Kungsholmen, Fredhäll, Marieberg, Hornsberg Strand, Strandhagen eller S:t Eriksplan är du varmt välkommen att kontakta oss.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi står alltid redo för nya uppdrag. Vi är också införstådda med att du som kund har vissa förväntningar.

Rörrenovering & Stambyten

Med våra lokala rörmokare på Kungsholmen fixar vi välfungerande rör & stammar!

Värmesystem & VVS-Service

Vi utför alla arbeten inom VVS som kyla, gas, sanitet samt värme och vatten.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Behöver ni en VVS-Firma runt Kungsholmen?

Våra rörmokare arbetar i bl.a. Fredhäll, Marieberg, Hornsberg Strand, Strandhagen, St Eriksplan m.m.

Vi har en bred kompetens inom VVS

Vi har alla egenskaper som kännetecknar en bra och kompetent VVS-firma. Vi levererar alltid över förväntan och har kapacitet att utföra jobb av olika storlekar. Du kan även kontakta oss om du har akuta problem som stopp i avloppet.

Kontakta våra rörmokare för en gratis offert redan idag

Du är varmt välkommen att höra av dig med alla typer av förfrågningar. Vi arbetar för alla typer av kunder och lägger fram en skräddarsydd plan för just dig.

Våra tjänster på Kungsholmen

Våra certifierade rörmokare har stor expertis och sina egna kompetensområden. Det innebär att vi bland annat kan erbjuda dessa tjänster:

  • En komplett köksrenovering
  • Service av värmesystem
  • Installera en ny tvättmaskin
  • Rensa rör och avlopp

Vi är behöriga och auktoriserade rörmokare

Alla våra rörmokare är behöriga för denna typ av arbeten. Det är viktigt eftersom du annars kan få problem med din försäkring. Vi följer de höga säkerhetskrav som finns inom branschen och följer också alla lagar och regler. Många gånger gör vi först en besiktning så vi vet hur vi ska närma oss problemet. Du ska hela tiden kunna känna dig trygg som kund.

Gör det enkelt med totalentreprenad

Vi är en totalentreprenör och du kan förvänta dig att vi tar hand om hela projektet. Vi kan också utföra enstaka delar om det är det som önskas. När vi påbörjar ett projekt får du också en kontaktperson som du kan vända dig till vid behov. Då kan du hela tiden ha koll på hur arbetet fortskrider.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?