Rörmokare i Kungsängen

I behov av en rörmokare i Kungsängen? Då har du kommit rätt. Vi är en VVS-firma som finns i Kungsängen och åtar oss uppdrag i hela Stockholm. Våra rörmokare har lång erfarenhet av alla typer av rörproblem. Bland våra tjänster finns allt inom VVS och vi har en hög expertis inom allt som rör vatten, avlopp och ventilation. Med över 15 år i branschen är vi ett tryggt och säkert val. Du som kund ska alltid vara nöjd och självklart erbjuder vi nöjd kund-garanti. I alla våra tjänster ingår även ansvarsförsäkring.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är en VVS-firma med bred expertis och spetskompetens. Självklart är våra rörmokare certifierade och utbildade inom sina områden.

Rörrenovering & Stambyten

Renoverar rör och byter ut stammar åt privatkunder, företag, BRF:er & fastighetsägare.

Värmesystem & VVS-Service

Vi utför allt inom renovering av värmegolv till byten av element och installation av värmepannor.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Kungsängen?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Upplands-Bro, Enköping, Arlanda, Knivsta, Grillby, Håbo, Upplands Väsby, Skokloster, Steninge m.m.

Söker ni en rörmokare kring Kungsängen?

Vi kan anlitas för att utföra VVS-tjänster i Kungsängen och hela Stockholmsområdet. Vi finns i bland annat Upplands-Bro, Enköping, Arlanda, Knivsta, Grillby, Håbo, Upplands Väsby, Skokloster, Steninge, Bålsta, Märsta, Odensala, Sigtuna och Ekolsund. Tveka inte att kontakta oss idag om du behöver en rörmokare i Kungsängen eller närliggande orter. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert innan du väljer att anlita oss.

Alla möjliga VVS-tjänster

Vi är en VVS-firma med bred och lång erfarenhet. Alla våra rörmokare är certifierade och har erfarenhet av att arbeta med såväl större företag och privatpersoner. Genom åren har vi utfört alla möjliga typer av VVS-arbeten i samband med nybyggnationer, renoveringar och underhåll. Vi kan bland annat hjälpa dig med stamspolning, våtrumsrenovering, installation av värmepump och byte av rörledningar.

Tjänster som berättigar till ROT-avdrag

Våra tjänster inom VVS berättigar till ROT-avdrag för dig som privatperson. ROT-avdrag är en skattereduktion som gör att arbetskostnaden sänks med ett antal procent. Vi sköter all administration kring ROT-avdraget åt dig och sköter alla kontakter med Skatteverket. Det gör att det blir smidigt och enkelt för dig att nyttja avdraget.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?