Saker Vatten copy

Rörmokare i Knivsta & Uppsala

Behöver du rörmokare i Uppsala? Välkommen till en lokal VVS-firma med certifierade rörmokare. Vi kan anlitas i hela Stockholmsområdet och närliggande orter som Uppsala, Knivsta och Åkersberga. Vi är ett tryggt val med över 15 år i branschen. Genom åren har vi hjälpt tusentals kunder med VVS-installationer och byggprojekt. Vi kan anlitas för både större renoveringar, byggnationer, service och underhåll. Självklart är alla våra rörmokare certifierade och har de licenser som krävs för olika VVS-jobb. Tveka inte att kontakta oss idag för att få hjälp med vatten, avlopp och ventilation.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Alla våra hantverkare är certifierade och har de nödvändiga licenser som krävs för att utföra badrumsrenoveringar!

Rörrenovering & Stambyten

Vi står redo att lösa dina avloppsproblem. Vi är en VVS-firma med lång erfarenhet!

Värmesystem & VVS-Service

Vi tar oss an både stora nybyggnationer och renoveringsprojekt och mindre servicejobb!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Knivsta & Uppsala?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Alsike, Sigtuna, Åkersberga, Roslagen, Rimbo, Knutby, Bålsta, Kungsängen och Enköping.

Från underhåll till totalentreprenad i Stockholm

Våra rörmokare besitter en bred expertis och tar sig an underhållsuppdrag och enklare servicejobb men också större renoveringar och totalentreprenader. Både företag, föreningar och privatpersoner kan anlita oss. Genom åren har vi utfört jobb på större kommersiella fastigheter såsom skolor och industrilokaler, men också villor och lägenhetshus.

Vi erbjuder många olika VVS-tjänster, bland annat:

  • Våtrumsrenovering av badrum, tvättstuga och kök.
  • Installation och byte av varmvattenberedare och olika värmepumpar.
  • Stambyten och olika typer av stamrenoveringar.
  • Rensa avlopp och underhåll av rörledningar.
  • Byte av element, brunnsborrning och installation av värmesystem.

Söker ni en rörmokare kring Knivsta & Uppsala?

Våra rörmokare anlitas i hela Stockholmsområdet. Vi hjälper kunder i både Uppsala och Knivsta men också andra närliggande orter som Alsike, Sigtuna, Åkersberga, Roslagen, Rimbo, Knutby, Bålsta, Kungsängen och Enköping. År efter år har vi belönats med goda recensioner och en hög kundnöjdhet. I våra tjänster ingår alltid full ansvarsförsäkring och nöjd kund-garanti.

ROT-avdrag och kostnadsfria prisförslag

Du har alltid möjlighet att få en kostnadsfri offert med prisförslag innan du väljer att anlita oss. Det ger en trygghet för dig som kund så att du vet vad kostnaden landar på. Våra tjänster berättigar även till ROT-avdrag för dig som privatperson. Det innebär att du får ett skatteavdrag på en del av arbetskostnaden. Vi sköter all administration kring ROT-avdrag åt dig.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?