Saker Vatten copy

Rörmokare i Järna

Behöver du hjälp med VVS i samband med renovering av din fastighet? Då har du kommit helt rätt. Vi är en VVS-firma som är experter på vatten, avlopp och ventilation. Vi arbetar lokalt i Stockholm och området kring Järna, Södertälje, Gnesta och Trosa. Våra rörmokare är certifierade och har lång erfarenhet inom VVS. Vi sätter dig som kund i fokus och självklart kan våra tjänster anpassas utifrån dina förutsättningar och särskilda önskemål. Du kan anlita oss för både större och mindre projekt och vi erbjuder även totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ansvar för hela byggprojektet.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vårt arbete kännetecknas av noggrannhet och en hög kundnöjdhet. År efter år har vi belönats med mycket goda kundrecensioner!

Rörrenovering & Stambyten

Våra totalentreprenader är uppskattade och underlättas av att vi har ett brett kontaktnät i branschen.

Värmesystem & VVS-Service

Ska du bygga ett nytt hus från grunden, vill du renovera fastigheten eller vill du få en blandare som sänker energikostnaden?

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Järna?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Ytterjärna, Nibble, Åkerby, Södertälje, Gnesta, Mölnbo, Björnlunda, Hölö och Trosa

Vi erbjuder många olika VVS-tjänster, bland annat:

  • Våtrumsrenovering av badrum, toalett och tvättstuga.
  • Installation och byte av varmvattenberedare och värmepump.
  • Bygga spa och bastu till relaxavdelning.
  • Stambyten och stamrenoveringar.
  • Hjälp vid stopp i avlopp och allmänt underhåll av rörledningar.
  • Installation och underhåll av enskilt avlopp.
  • Byte av element och installation av nytt elsystem.
  • Borrning för bergvärme och installation av bergvärme.

Säkerhet är A och O när du väljer oss

Vi sätter dig som kund i fokus. Det innebär att vårt arbete utgår från dina önskemål och vi anpassar oss efter dina unika förutsättningar. Det betyder också att din säkerhet är A och O för oss. Alla våra rörmokare och hantverkare är certifierade vilket ger en trygghet, samtidigt som vi har över 15 års erfarenhet i branschen. Med oss får du alltid nöjd kund-garanti och ansvarsförsäkring. Det gör att du kan känna dig trygg med att få ett resultat som du är nöjd med.

Vi finns i Järna med omnejd

Våra rörmokare tar sig an uppdrag i hela Stockholmsområdet. Du kan anlita oss för uppdrag i Järna men även närliggande orter som Ytterjärna, Nibble, Åkerby, Södertälje, Gnesta, Mölnbo, Björnlunda, Hölö och Trosa. Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert med prisförslag. Du når oss enklast via e-post eller telefon.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?