Saker Vatten copy

Rörmokare i Hässelby & Vällingby

Det finns många renoveringsarbeten och installationer som du kan göra på egen hand, men när det är dags att byta, lägga eller reparera vatten- och avloppsrör behöver du ta kontakt med en duktig och kompetent VVS-firma. Med vår VVS-entreprenad i Hässelby och Vällingbyområdet blir arbetet korrekt utfört redan från start. Du behöver således inte oroa dig för att det ska uppstå läckage eller att du ska behöva göra om arbetet inom en snar framtid. Du hittar oss i Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi har över 15 års erfarenhet av VVS-service och garanterar ett fackmannamässigt resultat varje gång.

Rörrenovering & Stambyten

Med våra erfarna rörmokare i Hässelby blir det enkelt för dig att få fina och välfungerande avlopp!

Värmesystem & VVS-Service

Vårt mål är att du ska få en så bekymmersfri rörservice som möjligt oavsett vad du väljer att anlita oss för!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Hässelby & Vällingby?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista m.m.

Professionell VVS med fokus på kunden i Hässelby & Vällingby

För oss är det viktigt att du som kund känner att du är i säkra händer och att dina önskemål och idéer får stå i fokus. Därför börjar vi oftast genom att komma ut på ett personligt platsbesök och på så sätt titta på din fastighet eller din bostad. Vi kommer tillsammans fram till en lösning som passar dig utifrån dina behov och förutsättningar. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert och när du är redo är det bara att du hör av dig!

Totalentreprenad med hantverkare inom alla yrkesgrupper

Är det något som vi är riktigt stolta över så är det vår totalentreprenad. Tack vare denna kan vi säkerställa att alla dina byggprojekt blir så smidiga som möjligt. Vår VVS-firma är naturligtvis experter på just vatten och ventilation, men genom vårt breda kontaktnät av duktiga samarbetspartners kan vi erbjuda mycket mer än så. Ska du renovera hela din bostad från början till slut? Vill du göra en badrumsrenovering och samtidigt sätta nytt kakel i tvättstugan? Då är vi rätt företag för uppgiften. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?