Saker Vatten copy

Rörmokare i Haninge & Vendelsö

Med våra duktiga rörmokare kan du vara säker på att du får ett snyggt och hållbart resultat. Att lägga rör är något som vi är experter på. Därför kan vi åta oss alla möjliga projekt – från enklare stopp i avlopp till kompletta stambyten med totalentreprenad i egen regi. För oss är säkerhet, kompetens och noggrannhet något som är mycket viktigt. Våra hantverkare har således en lång och gedigen utbildning bakom sig och många års erfarenhet av branschen. Du hittar oss i Haninge, Vendelsö, Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede och Nacka.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och kan åta oss uppdrag inom både renovering, ombyggnation och nybyggnation!

Rörrenovering & Stambyten

Vårt mål är att kunna hjälpa så många människor som möjligt. Därför arbetar vi med kunder inom alla kundgrupper!

Värmesystem & VVS-Service

Vi lyssnar till dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

VVS-Firma i Haninge & Vendelsö

Våra Rörmokare arbetar i bl.a. Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede och Nacka.

Kompetenta VVS-montörer med brett kontaktnät i Stockholm

För oss är det viktigt att du får ett arbete som är så smidigt och bekymmersfritt som möjligt. Med vårt stora och breda kontaktnät av duktiga hantverkare kan du känna dig trygg med vår totalentreprenad. Tack vare denna kan vi hjälpa dig med alla möjliga renoveringar, nybyggnationer och ombyggnationer på ett enkelt sätt. Vi kan inte bara erbjuda dig VVS-montörer och rörmokare utan vi samarbetar också med snickare, elektriker, målare och golvläggare. Vi kan således ta hand om hela arbetet från början till slut med fullt ansvar över hela projektet.

ROT-avdrag och ansvarsförsäkring för din trygghet

När du vill dra nya vatten- eller avloppsledningar i din fastighet är det viktigt att du låter en professionell rörmokare ta hand om arbetet. Att ge sig på avloppsarbeten på egen hand är inget som är rekommenderat eftersom risken för fel är mycket stor. Är det dags för underhållsspolning i avloppen eller behöver du högtrycksspolning för att bli av med ett stopp? Då rekommenderar vi att du hör av dig till oss istället. Hos oss får du en mycket trygg och komplett ansvarsförsäkring samtidigt som du kan använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?