Saker Vatten copy

Rörmokare i Hägersten & Mälarhöjden

Bor du i Aspudden, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta eller Vårberg och är i behov av en duktig och kompetent rörmokare? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och kan åta oss uppdrag inom både renovering, ombyggnation och nybyggnation. Våra utbildade och trevliga VVS-montörer finns där när du behöver lösa ett stopp i avloppet, vill lägga nya rör i badrummet eller när du vill reparera rör och göra ett stambyte i fastigheten.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Med vår rörfirma kan du vara säker på att du alltid får den bästa servicen från början till slut.

Rörrenovering & Stambyten

För oss är det viktigt att du får ett arbete som är så smidigt och bekymmersfritt som möjligt.

Värmesystem & VVS-Service

Oavsett om det är ett stort eller litet jobb du vill ha hjälp med är du välkommen att höra av dig till oss.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Allt inom VVS & Rör runt Hägersten & Mälarhöjden!

Våra rörmokare arbetar i bl.a. Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede m.m.

En rörmokare för alla kundgrupper i Stockholm

Vårt mål är att kunna hjälpa så många människor som möjligt. Därför arbetar vi med kunder inom alla kundgrupper – från privatpersoner till fastighetsägare och företag. Du kan således vända dig till oss om du vill renovera stammar i din fastighet, om du har fått en vattenläcka på restaurangen eller om du vill göra en underhållsspolning i din villa. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi garantera dig ett bra resultat varje gång och rör som har en riktigt lång livslängd. För stora och mer omfattande arbeten ser vi gärna att vi får komma ut på ett personligt besök innan vi drar igång för att förstå dina behov bättre.

Gratis offert när du hör av dig till oss

Oavsett om du anlitar oss som företagare, fastighetsägare eller privatperson vill du naturligtvis veta hur mycket arbetet kommer att gå på eftersom det gör det enklare för dig att planera. Därför ser vi till att du alltid kan beställa en gratis offert på ditt arbete. Våra offerter är mycket noga detaljerade för din trygghet och innehåller alltid ett fast pris utan några dolda avgifter. På så sätt kan du känna dig trygg med att du endast kommer att behöva betala det som vi faktiskt har kommit överens om.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?