Rörmokare i Flemingsberg

Om du är i behov av en rörmokare i Flemingsberg så har du kommit helt rätt. Vi är en lokal VVS-firma med expertis inom vatten, avlopp och ventilation. Med vår hjälp får du ett lyxigt och fräscht hem på nolltid. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl företag som privatpersoner vid nybyggnation, underhåll och renovering. Genom åren har vi utfört jobb på större kommersiella fastigheter såsom skolor, sjukhus, kontorsbyggnader och matbutiker, samt åt bostadsrättsföreningar och villaägare. Du kan anlita oss för exempelvis våtrumsrenovering, installation av värmepump, brunnsborrning och underhåll av avlopp. Vi tar oss även an totalentreprenader där vi är med dig från början till slut.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi sätter dig som kund i fokus. Det innebär att vårt arbete utgår från dina önskemål och vi anpassar oss efter dina unika förutsättningar!

Rörrenovering & Stambyten

Hjälp vid stopp i avlopp och allmänt underhåll av rörledningar.

Värmesystem & VVS-Service

Installation och byte av varmvattenberedare och värmepump.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Flemingsberg?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut m.m.

En firma med över 15 år i branschen

Vår VVS-firma har över 15 år i branschen och ett brett kontaktnät i Flemingsberg och runtom hela Stockholmsområdet. Våra kunniga, trevliga rörmokare finns där för dig som kund och anpassar sina tjänster utifrån dina behov. I våra tjänster ingår alltid nöjd kund-garanti så att du får ett resultat du kan vara nöjd med. Din säkerhet är A och O och därför ingår också ansvarsförsäkring. Självklart är alla våra rörmokare certifierade och utbildade inom VVS.

Letar du efter en rörmokare i Flemingsberg?

Vi finns i Flemingsberg med omnejd. Vi åtar oss uppdrag från såväl företag som privatpersoner och har lång erfarenhet av både små och stora projekt. Tveka inte att anlita oss om du behöver en rörmokare i Flemingsberg eller närliggande områden runtom Stockholm. Vi finns även i Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö och Enskede. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Våra tjänster berättigar även till ROT-avdrag för dig som anlitar oss i egenskap av privatperson.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?