Rörmokare i Farsta & Sköndal

Vi är många som har fått uppleva stopp i avloppen och även om det är ett mycket vanligt avloppsproblem är det lika irriterande varje gång. Ett stopp kan orsakas av många olika saker. Det kan t.ex. bero på att fett och matrester har satt sig som en propp i köket, men det kan också vara hår som skapar problem i badrummet. Vår VVS-firma i Farsta och Sköndal har mångårig erfarenhet av branschen och arbetar lokalt i Farsta, Sköndal. Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vår firma gör det möjligt för privatpersoner, fastighetsägare och företag att anlita oss för hela projektet.

Rörrenovering & Stambyten

Med en duktig och professionell rörmokare i Skarpnäck bli avloppsproblemen snabbt ett minne blott.

Värmesystem & VVS-Service

Rådgivning och vägledning av trevliga rörmokare!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Farsta & Sköndal?

Våra Rörmokare arbetar i bl.a. Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp m.m.

15 års erfarenhet av rörmokeri för alla kundgrupper

Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och säkerställer att du får ett rörarbete som är helt fackmannamässigt utfört. På så sätt kan du känna dig trygg med att dina rör kommer hålla riktigt länge och att du får rör som fungerar optimalt. Vi arbetar med alla kundgrupper för att kunna hjälpa så många människor som möjligt. Oavsett om du är fastighetsägare, företag eller privatperson kan du således höra av dig till oss. Naturligtvis börjar vi alltid med ett gratis platsbesök eller offert!

Skräddarsydda lösningar som passar dig

Det är inte alla avloppsproblem som behöver avlösas direkt. När du ska göra en större stamrenovering, ett stambyte eller lägga nya vatten- och avloppsrör är det viktigt att vi kan planera vårt arbete så bra som möjligt. Efter en första kontakt kommer en av våra duktiga arbetsledare ut till dig för ett gratis platsbesök. Då får vi möjlighet att förstå dig och dina behov bättre samtidigt som vi kan titta närmare på förutsättningarna. När vi är klara åker vi sedan tillbaka till kontoret för att sätta ihop en offert med ett fast pris. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar just dig och din fastighet!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?