Saker Vatten copy

Rörmokare runt Ekerö & Drottningholm

Är du i behov av en engagerad och kompetent rörmokare i Ekerö & Drottningholm har du kommit rätt. Vi har varit aktiva i branschen i mer än 15 år och kan fixa allt från läckande rör till att installera nya värmesystem. Vi är öppna för förfrågningar i flera områden inklusive Ekerö, Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö och Brunna.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Våra duktiga & utbildade rörmokare kan renovera tvättstuga och badrum!

Rörrenovering & Stambyten

Våra tjänster gör det enkelt för dig att hålla dina vatten- och avloppsledningar i gott skick!

Värmesystem & VVS-Service

Vi har gjort jobb på större kommersiella fastigheter och har stor kapacitet.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Ekerö & Drottningholm?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö m.m.

Vi kan allt inom VVS i Ekerö & Drottningholm

VVS är ett väldigt brett område och vi kan garantera dig ett fackmannamässigt resultat som håller. Vi har full koll på rådande branschregler och ser till att du blir nöjd med resultatet. Du bör aldrig själv försöka dig på VVS-relaterade arbeten eftersom de kräver stor kunskap. Det är inte säkert din försäkring gäller om arbetet inte är korrekt utfört. Vi hjälper allt från villaägare till bostadsrättsföreningar och ser till att du blir nöjd.

Välj en firma ni kan lita på

Vi har alla licenser som krävs och är ett tryggt alternativ. Du har alltid full garanti på alla uppdrag och kan alltid fråga oss om det är något du undrar. Vi för en nära dialog och ser till att du är uppdaterad angående allt som händer.

Våra tjänster

Några av de tjänster som vi kan hjälpa dig med är:

  • Rörservice
  • Installera och reparera värmepumpar
  • Installera tvättmaskin och torktumlare
  • Projektering

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning inom VVS

Vår firma är mycket stolta över att kunna erbjuda dig en totalentreprenad. Det betyder att du slipper ha kontakt med flera firmor under arbetets gång. Då blir processen mycket smidigare för alla som är inblandade. Vi har omfattande kompetens som täcker alla behov.

Kontakta oss om du vill ha ett kostnadsförslag

Tycker du det låter intressant är du välkommen att höra av dig med dina önskemål. Vi kan plocka fram en realistisk offert. För många av våra tjänster är det även möjligt att använda ROT-avdraget som privatperson. Det löser vi åt dig!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?