Rörmokare i Danderyd

Vår professionella och seriösa VVS-entreprenad i Danderyd är det bästa alternativet för dig som vill ha ett bra resultat som håller länge. Under ett och samma tak har vi samlat de bästa rörmokarna och hantverkarna i branschen så att vi kan erbjuda dig totalentreprenad i egen regi. Vi finns med dig hela vägen från början till slut och ser till att dina rör alltid fungerar så optimalt som möjligt. Du hittar oss i Danderyd med omnejd vilket innebär att ett flertal av våra projekt även finns i Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Våra trevliga och utbildade rörmokare kan installera nya blandare i kök, tvättstuga och badrum!

Rörrenovering & Stambyten

Våra tjänster gör det enkelt för dig att hålla dina vatten- och avloppsledningar i gott skick!

Värmesystem & VVS-Service

kunskapen som krävs för att installera vattenburen golvvärme, värmepump och element!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Danderyd?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Enebyberg, Djursholm, Stocksund m.m.

VVS för företag, fastighet och privatpersoner i Danderyd

Tack vare vårt stora utbud av bra och effektiva VVS-tjänster kan vi hjälpa kunder inom alla yrkesgrupper. Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och utfört jobb på större offentliga fastigheter som kyrkor, skolor, kontorsbyggnader samt jobbat åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner och villaägare. Med oss får du ett hem som känns både fräscht och personligt och du kan förlita dig på vår kundgaranti. Med kundgarantin säkerställer vi att alla kunder är helt nöjda med arbetet innan vi tar våra saker och lämnar arbetsplatsen.

Säkerhet är A och O när du väljer oss

Vårt jobb är inte bara att se till att du får rör som håller länge och som är i gott skick utan vi arbetar även med säkerheten i fokus. Därför kan du känna dig trygg med att våra hantverkare har den utbildning och behörighet som krävs för att klara av uppgiften och att vi kontinuerligt utbildar oss för att hålla oss ajour. Med de senaste och mest effektiva metoderna kan vi ge dig säkerhet och trygghet hela vägen. Vi lyssnar till dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?