Saker Vatten copy

Rörmokare i Bromma

På jakt efter en rörmokare i Bromma? Vi kan VVS och är redo att hjälpa dig. Vi är en lokal VVS-firma i Bromma och kan anlitas i hela Stockholm med omnejd. Genom åren har vi utfört många olika typer av bygg- och renoveringsjobb och kan anlitas för bland annat våtrumsrenovering, stamspolning, installation av avlopp och byte av värmesystem. Självklart tar vi oss an både små och stora projekt, och vi erbjuder även totalentreprenad.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi åtar oss uppdrag från såväl företag som privatpersoner och har lång erfarenhet av både små och stora projekt.

Rörrenovering & Stambyten

Vår VVS-firma har över 15 år i branschen och ett brett kontaktnät i Bromma!

Värmesystem & VVS-Service

Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert med prisförslag!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Bromma?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby m.m.

En rörmokare som du kan lita på

Vi kan VVS och är en rörmokare att lita på. Med över 15 år i branschen har vi byggt upp en stor kunskapsbank men också ett brett kontaktnät. Det är av stor vikt inte minst vid totalentreprenader där vi har hand om hela renoveringsprojektet åt dig. Ett brett kontaktnät kan vara avgörande för att hitta de bästa leverantörerna utifrån dina behov.

Hos oss får du den professionella hjälp inom VVS som du behöver

Din trygghet och säkerhet är A och O för oss. Vi erbjuder därför alltid kund nöjd-garanti och i alla våra tjänster inom ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.

Rörmokare i Bromma med omnejd

Letar du efter en rörmokare i Bromma? Då har du hamnat helt rätt. Vi kan anlitas för VVS-tjänster i Bromma och närliggande områden Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg och Bromsten. Vi finns i hela Stockholmsområdet.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi erbjuder en kostnadsfri offert för alla våra tjänster. Det innebär att du får ett kostnadsförslag innan du väljer att anlita oss. Det är en trygghet för dig som kund så att du vet vad kostnaden landar på. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?